reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka super filmik :D a zdjecie w 3d to jest to ostatnie jak anusia napisala :)

My tez nie mamy latwo ze spaniem mojego 3 latka. Nie wychodzi z pokoju a nawet czesto nie wychodzi z lozka ale strasznie rozrabia i halasuje i tez trzeba tam non stop wchodzic, upominac, krzyczec, karac. Najgorzej jest jak wchodzi do lozeczka mlodszego i w nim rozrabia i nie daje spac bratu.

filmik słodziak :)))

kusiak no każdy urwis ma swój sposób , ja wczoraj w nocy wychodziłam z siebie pewnie cały blok mnie i jego słyszał:zawstydzona/y:

Dziewczyny nie dawalo mi spokoju, co mowilyscie o badaniach w 3 d/4d
Znalazlam badanie oli z 28 tygodnia ciazy bodajze i bylo widac tam narzady.... wrzuce na chwile zebyscie mogly spojrzec. Jutro usune fotki.

Zobacz załącznik 612827Zobacz załącznik 612828Zobacz załącznik 612829Zobacz załącznik 612830Zobacz załącznik 612831Zobacz załącznik 612832
no w 28tyg. to już na zwykłym usg widać narządy a co dopiero w 3D/4D

to już lece zajrzeć na wyprawkowe zakupy

Cześć dziewczyny

Zaglądam tylko raz dwa razy dziennie bo leże, śpie, czytam, oglądam i jakoś weny na forum nie ma :zawstydzona/y:
M wziął już numerek do lekarza na NFZ ide ok 10, potem jedziemy do Kajetan na konsultacje w sprawie słuchu Dzień pełen wrażeń, czekam na mamę co by z chorowitami została.
Do tego moja młodsza notorycznie ściąga piżąmę - śpi w samej pieluszce, czasem też pieluchę, wczoraj chciała ściąnąć z prezentem bo to tylko M zmienia :baffled:

Mykam się szykować, pić czekolade, z dolce gusto mają rewelacyjna karmelową PYCHAAA i powoli dla mamy szykować rozpiskę leków

Miłego dnia, zamelduje się wieczorem

Miełgo dnia Kasica, powodzenia na wizytach, jednej i drugiej. Trzymamy kciuki && i czekamy na wieści :tak:
Joani, kciukasy za ciebie oczywiście też mocno zaciśnięte! &&
Witaj Anuka :blink:

Dzień Dobry:)

Weekend tuż tuż:-)

Anuka24 Witaj:))

Kasica
to faktycznie ciężki dzień przez Tobą:) Powodzenia:tak: A córunie niech szybko wracają do zdrówka:)

Soniafka oglądałam na wizytowym, super filmik i maluszek:))

Dzien Dobry :)
hmm u mnie znow niewyspanie kroluje - pisalyscie o Dzieciach ktore robia Wam jazde w nocy, mnie dzisiaj pobudke z 10 razy zafundowal moj kochany pies - zaczela kulec i do lozka sama nie wskakuje tylko piszczy i mamrocze a w nocy przeszla sama siebie ... tak tak bo spi z nami :)

Kasica Joani powi=odzenia!!
anuka witaj :)

reklama
no to się witam :)

powodzonka joani i kasica

ja zaraz wybieram się do fryzjera:-),

Młosza do dziadków ,
tylko nie podoba mi się ma taki szczekający kaszel brzydki i mówi że go gardełko, nie niem czy se od kolezanka zarazila czy w przedszkolu w każdym razie zaczyna się

Do góry