anusiaszymka
Fanka BB :)
Moja córcia też nie ''rączkowa'' jest, ale jak jej coś dokucza, czy boli, to wtedy właśnie w grę wchodzą rączki. Też nigdy na stojąco, tylko na siedząco, inaczej ręcę by nam chyba do ziemi poopadały. A z tym zasypianiem, to mi się wydaje,że dużo zależy od charakteru dziecka. Oczywiście od naszych przyzwyczajeń również, ale czasem bywa tak,że mając dwoje dzieci, wychowując je w ten sam sposób jedne będą miały problem z samodzielnym i sppokojnym usypianiem, a drugie nie. Tak jak u kusiak , różnią się chłopaki charakterem i nic tego nie zmieni.
Moja lalka też zawsze sama ładnie zasypiała, teraz coś jej się zmienia, nie wiem o co kaman, przecież od początku postępujemy absolutnie tak samo. Coś musi jej nie pasować.
nexiss bardzo się cieszę,że z pracą się w końcu udało :-)
madlena, każdemu może się zdarzyć spadek formy, dobrze,że już przeszło :-)
kusiak miłej pracy! a możesz zdradzić, czym się zajmujesz,że pracujesz tylko w weekendy?
soniafka u mnie tez z biustem szaleństw nie ma, ale przynajmniej pełniejszy i odrazu lepiej wygląda trzeba się cieszyć, bo po porodzie i ewnetualnym karmieniu, to juz nigdy nie będzie to samo
paula odpocznij sobie, albo jakieś relaksacyjne ćwiczenia na kręgosłup porób. Ciepła, byle nie za ciepła kąpiel też powinna pomóc :-)
Moja lalka też zawsze sama ładnie zasypiała, teraz coś jej się zmienia, nie wiem o co kaman, przecież od początku postępujemy absolutnie tak samo. Coś musi jej nie pasować.
nexiss bardzo się cieszę,że z pracą się w końcu udało :-)
madlena, każdemu może się zdarzyć spadek formy, dobrze,że już przeszło :-)
kusiak miłej pracy! a możesz zdradzić, czym się zajmujesz,że pracujesz tylko w weekendy?
soniafka u mnie tez z biustem szaleństw nie ma, ale przynajmniej pełniejszy i odrazu lepiej wygląda trzeba się cieszyć, bo po porodzie i ewnetualnym karmieniu, to juz nigdy nie będzie to samo
paula odpocznij sobie, albo jakieś relaksacyjne ćwiczenia na kręgosłup porób. Ciepła, byle nie za ciepła kąpiel też powinna pomóc :-)