reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kara zaciskam kciuki. Powodzenia!!!

Dziewczyny meldujemy sie w domku. Przepraszam, ze tylko o sobie, ale obiecuje Was czytac na biezaco.
Moje hormony szaleja, pisalam wlasnie ani w smsie, ze najpierw myslalam ze ja oddam na noworodki, potem placz na okraglo, a teraz mam ochote ja zacalowac.

Ola jak mnie zobaczyla to zaczela tak nozkami przebierac i wrzeszczec z radosci az sie poryczalam :) Niestety potem zaciekawienie przeszlo na zuzie. Jak ja zobaczyla to bylo lala i zaraz przyniosla zestaw do karmienia i chciala jej dac jesc :) No i generalnie jest taka rozemocjonowana i nie czai ze to jest dziecko tylko mysli ze lalka i nie kuma czemu nie moze wziac do reki :) Ale ladnie mowi ziuzia i robi moj moj. Ale obawiam sie ze te kilka dni bedzie mega trudnych dopoki nie zalapie ze to siostra... aa noi chce cały czas włazić jej do łóżeczka i wrzuca wszystkie zabawki.. :p

wesolutka jaka słodka Ola hihi a hormony to chyba normalne nieprawdaż ;) fajnie że już w domku, za kilka dni Ola załapie że to siostra nie lala i się na pewno ustabilizuje wszystko ;) a teraz odpoczywajcie :*

Na ktg wychodzą skurcze ale ja tak średnio je czuję... Więc to raczej bnie to jeszcze.. Szpital całkiem przyjemny, sala 3 osobowa, dziewczyny fajne więc nie jest źle...

Wesolutka super że już w domku!

Kara - miałaś na mnie do 17-tego czekać! :p Powodzenia, oby jak najszybciej się udało urodzić :)
Smoky - oby rzeczywiście noc porodowa :)
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie gardła - piję herbatę z sokiem malinowym, płuczę je i za jakiś czas idę spać, oby to pomogło. Przynajmniej porodu się mi odechciało :p

reklama
Do góry