reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Melduję się ze szpitala. Ciśnienie trochę za wysokie, wód dość mało więc mnie zostawili. Pani zapytała przy przyjęciu czy chcę rodzić już i jak powiedziałam że tak tui założyli mi od razu balonik. jeśli się nie zacznie to jutro oxy... Strasznie się boję ale skoro się powiedzialo a....

reklama
justi co do mamy to ja nie chciałam, żeby do nas ktoś przychodził, chciałam, żebyśmy sami się oswoili z tą sytuacją. Niestety po cc moja teściowa przyjeżdżała bez zapowiedzi co mnie bardzo irytowało, do tego doszedł u mnie stan zapalny i gorączka, burza hormonów i niestety puściły mi nerwy. teraz mam nadzieję, że też jakoś połapiemy chociaż już moja teściowa wpadła na genialny pomysł, żeby mąż zabierał Weronikę do niej...
Co do wód to mnie odeszły jak byłam w nocy w ubikacji i było dużo, dosłownie się lało, chociaż w szpitalu okazało się, że pęcherz nie pękł do końca, dopiero przy partych pękł całkowicie.
Ładnie Wam dzieci przybierają, pamiętam ten stres, że za mało je, za mało waży... zresztą dalej mamy małą kruszynkę.

Kara- kciukasy żeby wszystko poszło jak najszybciej :))

Ja jak stoję to czuję tak w nogach, a przede wszystkim w łydkach jakby mnie ktoś igłami nakłuwał... czy macie może coś podobnego ? Przypuszczam, że to od ciężaru już mojego, ale chciałam się upewnić.

jej Kara to bądź silna jak mówisz chciałaś już to dasz radę, nasze kciuki zaciśnięte &&&& :)

ania// no, rozumiem że te kroplówki nie muszą od razu działać ;) ale oby u Marty i reszty obyło się bez kilkudniowego wywoływania ;)

alpine no kurczaczki ja chodzę codziennie godzinę i nic się takiego u mnie nie dzieje, eh może czeka mój syn do tego 15 jak mama chciała ;)

ale widzę że nareszcie znowu coś się dzieje, jakieś czopy odpadają i skurcze wreszcie, ;)

reklama
Do góry