reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak super, że ból piersi przechodzi :)

Czytam Was dziewczynki na bieżąco cały czas ale mała pochłania tyle czasu, że nie mam nawet siły pisać. W domu bałagan do granic możliwości, muszę się w końcu ogarnąć ale po nieprzespanych nockach jak brak mi siły :p mam nadzieję, że w końcu mój organizm przyzywczai się do zmian i zacznę jakoś lepiej funkcjonować.

Więc dziewczynki Wy skaczecie na piłce, żeby było już po a ja chętnie bym się z Wami na jedną noc zamieniła :p

W każdym razie trzymam kciuki za wszystkie, żeby poszło szybko i bezboleśnie :D

Aaa zapomniałam się pochwalić mogę już siedzieć :D:D niesamowtie uczucie ;P

reklama
Witam sie porannie :) noc lepsza niz wiele poprzedmich:) nie ze dwie poprzednie pelnie to masakra byla:D a nawet bez rogala spalam!

Kusiak dobrze ze z piersia lepiej :)
Furciaczek to my tak samo najpierw strasza ze za szybko a potem pewnie beda wywolywac po terminie :(((

Mi sie wydaje ze to cale "oczyszczanie sie" to skutek herbatki z malin i wiesiolka, przynajmniej u mnie, a na pilce fajnie sie siedzi, plecy nie bola, czy to jakos magicznie przyspiesza cokolwiek to ja nie wiem :)

Hehe przed moim blokiem wybudowali miasteczko rowerowe, takie alejki ze znakami :p I dzisiaj jest chyba oficjalne otwarcie, bo przyjechaly misiaczki, ksiadz z kropidlem, dzieci z kamizelkami odblaskowymi. No szał :) Takie emocje, że może urodze :)))
A wczoraj myślałam, że padnę ze śmiechu jak mąż naklejał z Olą naklejki. Efekt był taki, że świnia wychodziła, z budy, pies był w oborze, a bałwan dmuchał bańki :D Ale w pół godziny wyklejona cała książeczka :D:D Obie strony zadowolone :D

hej mamuśki. U mnie pełnia na nic się zdała, przytulanki z mężem też na nic więc grzecznie czekam na swoją kolej. Synek w szkole, ja z małą lenimy się, obiad z wczoraj , troszkę ogarnę mieszkanie i na tym zakończę. Wieczorem planuję babskie spotkanie, takie last minute :-) zjemy cos dobrego i poplotkujemy z koleżankami bo później będzie ciężko się wyrwać z domu.

Wesolutka haha książeczkę zostaw na pamiątkę :)

Ah wstałam raz jeszcze z nadzieja ze moze cos ale cisza ...

Kurcze tak mi w nocy spuchły paluchy u rak ze az bolą ;( myślałam ze moze przejdzie ale niekoniecznie , brzuch tez boli, i te krzyże ojc dzis nie bedzie dobrego hymoru ...

info z pierwszej ręki :p Właśnie sobie siedziałam w wannie, co by znowu sie podgolić (już dostaję z tym szału) :p I co zaczyna mi odpadać czop!! :p Fakt, że z Ola chyba po 12 godzinach odpadł cały, ale potem lada chwila odeszły wody i w ciagu 12 h sie urodzila :)
Ale i tak sie ciesze ze cos sie dzieje i zaczyna sie otwierac :) \Juz nie pamietam ile ten czop mial, ale narazie 2 takie kawalki jeden podbarwiony krwia :)
Ola sie urodzila dzien po ppelni czyzby Sasanka tez? :p Hmmm :)))
Dobra ide suszyc wlosy, ogarne lazienke i moze prasowanie, bo Ola juz nie ma w czym chodzic :) Obiadek mam z wczoraj, tesciowa ma dyzur z Ola :) Maz na Slasku ale w poltorej godzinki max dojedzie w razie w :)

Dziewczyny dzieki :) Ale na razie skurczybyków brać, a katka chodzila 3 tyg bez czopa :p:p
Nie myslalam ze to kiedys napisze, ale nie moge sie doczekac porodu! :D:D:D

reklama
Do góry