reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dorcia ja się właśnie też obawiam, że moja Wiki może mieć już koło 4kg i to mnie przeraża, moja waga może i nawet skakać ale nie wyobrażam sobie abym mogła takiego koloska wypchnąć.. także muszę się jeszcze do porodu wziąść za siebie i podwyższyć korytko.. ;)

reklama
ja na szybko tylko przywitac sie chcialam,

pelnia slaba,albo nasze dzieviaczki takie mocne :-) a tak naprawde,to jest jak kara napisala-czary nie pomoga-one same decyduja,kiedy wyjsc.

wesolutka jak sie ciesze :-) trzymam kciuki mooocno xacisnoete,za szybki rozwoj eydarzen-widzisz moze uda sie urodzic w dzien-tak jak chcialas :-)

a i widze,ze nie tylko ja obawiam sie 4kilowego "maluszka" :-) dziewczyny,nie martwcie sie,ja sie povieszam,ze skoro corcie urodzilsm ponad %800, to te 200gram juz nie zrobi roznicy :-D choc ja w zassdzie nie mam pojecisa ile moze wazyc moja lala,bo tu tego nie robia.

lrzeprsszam zza byki,ale na szybko z tel.

cstedra co u Ciebie???
milego dnia kochane!

Jezu i właśnie dlatego nie nawidzę szpitali.. na cholere biorą i kładą do łożka jak nic i tak nie robią... masakra..

Wesolutka mam nadzieje że jednak się rozkręci lada chwila :)

wesolutka to czekamy na rozwój akcji ;-)

shiran ja mam palce u rąk od 6 miesiąca spuchnięte eh, ciasno mi w obrączce ale jeszcze się mieści ^^

animka pewnie od razu lepiej się czujesz jak możesz siadać ;-)

Ja poszłam do przychodni wziąć deklarację wyboru lekarza pielęgniarki i położnej, ale szczerze nie miałam pojęcia o co pytać więc zapytałam o te deklaracje i wiecie co wszystkie pielęgniarki zachowywały się jakby bycie uprzejmym jest najtrudniejszą rzeczą do zrobienia, z własnej woli nie udzieliły mi żadnej konstruktywnej informacji, już na koniec wygarnęłam ostatniej że mogły by być milsze i udzielać informacji bo niektórzy rodzą pierwszy raz i nie muszą wszystkiego wiedzieć i wyszłam bo aż się popłakałam ze złości, ehh :( plus z tego wszystkiego jedynie taki, że wybrana przeze mnie pani dr była najmilsza z tego towarzystwa, więc może będzie dobrze, że ją wybrałam. A na koniec byłam taka zła że wyszłam i nie wzięłam drugiej kopii tych deklaracji bo potrzebuję dla siebie i dziecka. A wiecie może czy w szpitalu też można takie dostać? bo to chyba są uniwersalne druczki, co?

reklama
ja wysprzątałam łazienkę prawie na kolanach, a efekt taki, że mam czystą łazienkę i zgłodniałam:-D
nie wierzę już w żadne czary wyjdzie i tak wtedy kiedy będzie chciał:-D oby szybko i bezboleśnie:-)

anusia
my i tak do końca września prawie to i czary pewnie nie podziałają żadne:-D

shiran :-D no może ten księżyc pomoże

wesolutka oby szybko ruszyło, bo to leżenie w szpitalu najgorsze

ann i dobrze, że jej wygarnęłaś, co za baby, nie wiem czy można to dostać w szpitalu, wiem, że w szpitalu zgłaszasz tylko adres przychodni i nazwisko lekarza

Do góry