reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

wesolutka 3mam kciuki, czuję, że jeszcze dziś urodzisz z data 09.09.2014 :-)
jesteś już w takim tyg ciąży, że czas najwyższy rodzic, katce wcześniej odpadł czop, Ty już nie masz szans 3 tyg przechodzic w dwupaku:-)
Lekkiego porodu życzę:tak:

reklama
No no Madzia poowodzenia &&& :)

Animka super że z siedzeniem już nie ma problemu :) szybko wszystko się goi :) a posprzątać jeszcze zdążysz spokojnie :)

Smoky miłego wieczorku w takim razie :)

Emka uśmiech na twarz :)

Już po wizycie, tyle czekania bo jeszcze lekarz się spóźnił a wizyta trwała chwilkę, pobadał nadal wszystko zamknięte, sprawdził serduszko, ciśnienie 140/90 także nadal mam kontrolnie mierzyć (ciśnienie przez czekanie w zatłoczonej poczekalni bez klimatyzacji, masakra), oczywiście przytyłam przez tydzień kilogram, sam lekarz powiedział, że za dużo tyję w ostatnim czasie, chyba na samej wodzie już do końca jechać bo w takim tempie to ja nie wiem ile ja będę na koniec ważyć, pytałam lekarza ile mała waży to oczywiście powiedział, że dowiem się w szpitalu przy porodzie... :confused2:
Kolejna wizyta za tydzień chyba, że wcześniej urodzę.
Także pozostaje mi tylko czekać...

Widzę, że jedynym efektem tej całej pełni są spuchnięte ręce ;)

Rajo ja bym mogła wychlać tego mleka cały karton i nic mi nie przejdzie :/ także pozostaje już się do końca z tym męczyć :/

Wesolutka to &&& za rozwój wydarzeń :)

Ostatnia edycja:
ja już po spacerze i drugim śniadanku :-) humor mi się troszkę poprawił :-)

Animka możliwość siedzenia pewnie wiele ułatwia :tak:

Wesolutka trzymam kciuki!!! Ja byłam w kolejce zaraz po Tobie, więc mam nadzieję, że jak Ty urodzisz to i u mnie się coś ruszy ;-)

Ciekawe co tam u Olinki....

shiran fajnie, że już po wizycie, ja na miesiąc tyłam po 3 kg, a teraz do ostatniej wizyty w 4 tyg przytyłam 4 kg (czyli też na tydzień kilogram) mam nadzieję, że już mój malutki nie przytyje do porodu, 04.09 miał już 4100 i wystarczy, więcej nie trzeba:crazy: a do terminu jeszcze 10 dni.... eh

reklama
a prasuje :) dziewczyny beda wracac ze spaceru, maz pewnie kolo 15 :)
bola mnie krzyze - ale to nic w porownaniu do boli z poprzedniego porodu :) caly czas chodze sikac i duzo tego sluzu wylazi. koncze prasowanie i musze zerknac do torby co tam dopakowac :)
jak wody zaczna odchodzic to musze jechac tak czy siak do szpitala :p

Do góry