reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Alpine dobrze wiedzieć ze nie tylko mój chłop ma taka rułę;P

Dzis zapowiedziałam mężowi ze spi do 5 i potem rodzimy :) ciekawe czy sie uda tak zaczarować ;) hehe. No nic to trzeba spać dobranoc ;*

reklama
Witam pierwsza widzę
Nic się u mnie w nocy nie działo poza mega zgaga i bólem głowy który właśnie mnie złapał. Wstawalam często na siku i za każdym razem z wielkim trudem przychodziło mi wygramolenie się z łóżka.
Ja wczoraj upieklam pieczeń pasztetowa i nawet mi wyszła ale za mało pieprzu dałam i czosnku wg M, ale mi smakuje.
Wczoraj dwie burze przeszły, druga w nocy.

Jeszcze pół godziny do budzika a ja juz spać nie mogę, głowa cmi, Wiki coś mnie podkopuje ale juz tylko z lewej strony, może się obrocila na drugi boczek.
No nic jak nie zasne to wstaje sobie kawkę zrobię może ból przejdzie.

Catedra jak tam urodzilas juz? Odezwij się :-)

Dorcia raczej poczekamy obie do terminu bo mojej małej coś się na.świat nie spieszy :-)

Za wizyty i porody &&&
Miłego :-)

Dzień dobry :)

U mnie też cisza :p jakaś kiepska ta pełnia haha
za to dziwnie dobrze mi się spało ani razu nie wstałam w nocy tylko rano siku poszłam zaraz po budziku :)

Pada u nas.. więc pogoda do bani.. a chciałam z Natusią wyjść na spacerek... może potem jeszcze sie uda :)

Dzisiaj rano mąż mowi że trzeba na zakupy jechać bo jak ich zostawie lada chwila to musi mieć co do garnka włożyć :) haha
Także dzisiaj do biedronki udeżymy :)
Marciątko i jak ta piłka?? naprawde daje to coś?? polecacie dziewczyny??
bo może sobie tez kupię teraz poskaczę a poźniej poćwiczyć na tym tez fajnie chyba co??

Alicjaa toś dowaliła z tym przeniesieniem się na październikówki... ani mi się waż !!!:angry: :-D

Dzisiaj znowu piersi bolą M obiecał że wieczorem wymasuje.. no ja mam nadzieję :)

miłego dzionka kochane :):*
powodzenia &&& dla rodzących :)

Hej. No cos slaba ta nic ale moze dzien jeszcze cos przyniesie.
Ciekawe jak tam Catedra.
U mnie noc jak zawsze czyli wstawanie chyba z 5 razy i spinanie brzucha.
Trzymam kciuki za dzisiaj.

Bo to chyba jest tak, że na każdego działa coś innego- największy problem w tym, żeby odkryć co ;-) Albo druga wersja (bardziej prawdopodobna)- tak naprawdę to maluchy wychodzą kiedy chcą, a te nasze wszystkie czary mają gdzieś....

Ja kupiłam moją w dehatlonie na 39.90.. też nie jakiś majątek a może się przyda później rownież... za 19.90 tym bardziej bym brała

reklama
Tak bym chciała Wam napisac ze juz po;)
Ale melduje sie jeszcze z domu, jakieś skurcze sa cos sie dzieje ale to jeszcze nie to, tzn mówią ze bede wiedzieć ze to sa te... Eh ;(

Także Maltanka czarownica byc nie moge - moje czary sa bezskuteczne ;)

Widzę ze na Was tez nie bardzo podIalalo ...

A jak Catedra, sawi i Rajo? Mamy chociaż 3 bobaski?

Do góry