reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Mój zawsze ok 23 daje czadu ;)

Ok wzięłam kąpiel i przeszło , wiec chyba fałszywy alarm, mój biedny maz sie tak zestresowal ze zaraz go tez pogonilo do łazienki ;) teraz sobie sprawdze ta torbę bo oczywiście w ciagu dnia tego nie zrobiłam ;) tak ba wszelki jakby cokolwiek miało sie dzis wydarzyć.

reklama
Ja jak choco teraz, cały dzień absorbuje mały. Przeprasza, że ne udzielam się aktywnie,ale czytam wszystko. Mąż ma wolne miesi,ac, to i też mam pomoc, bo rana ciągnie trochę. Dzisiaj spacer pierwszy zaliczony a Franek śpi po nim jak zabity, tylko je i dalej śpi. Więc jutro też zasuwamy na dłużej.
DOODA, malutka super, dobrze, że juz z wami lepiej.
A reszta co się ociąga... za długa przerwa z porodami ;-)

Hallo ;) no i jestem i ja ;) potrzaskalismy mlodym o 20.30 bylismy w domku Natusia juz zmeczona i w aucie nam usnela ;)

Zgage mam straszna... zzjemy cos i Mykamy spac .. mam nadzieje ze dzisiaj pospie lepiej niz wczoraj..

I co dziewczyny tak obiecalyscie ze rodzic zaczniecie i dupa ;P
FaktycZnie wszystkie razem polecimy ;)

co do boli to ja mialam krzyzowo brzuszne zaczynal krzyz lupac i po chwili na brzuch przechodzilo ..

Pisze z tabletu wiec przepraszam za byki ;/

Milej nocki dobranoc ;**

sawi mój malutki rusza się, ale to już takie delikatne, to takie przepychanie się.. Tylko brzuch często się spina

maddlena to już lada chwila i maluszek będzie z Wami. 3mam kciuki niech się zacznie bo ostatnio mało emocji na forum, jakiś zastój się zrobił i nie ma chętnych na rozpakowanie się

wesolutka Ty jeszcze tu z nami jesteś, pewnie razem z maddlena rozpoczniecie akcję porodową.. no czas najwyższy :-)
PS. ładna sukieneczka

Ja dziś odebrałam małą z przedszkola i po obiedzie poszłyśmy na plac zabaw. Siedziałyśmy aż się ściemniło, tak dziś fajnie na podwórku było, że nie chciała wracac do domu.

Catedra bardzo mi przykro ;(

Ja miałam taki ból moze przez 2,5 h na razie spokój, kończę sprawdzać torbę...
Mały sie trochę rusza wiec u mnie to fałszywy alarm ... Ale zastanawiam sie czy pod tym pretekstem nie pojechać tu do pobliskiego szpitala zeby wlasnie zrobili mi ktg ... zobaczymy jak stracha bedzie sie rozwijać ...

Catedra a Ty bys nie wolała byc w szpitalu zeby faktycznie jakos spróbowali wywołać ?

Catedra - strasznie współczuję :((( wyobrażam sobie jak to boli - ja miałam tylko krzyżowe jak rodziłam Maję ;// ale nie tak długo jak ty ...

Em ka - wspominam je tak, że łupało od pupy do połowy pleców jakby ktoś kołem walił, ból po prostu nie do wytrzymania, skręcałam się dosłownie, ćmiło cały czas a jak skurcz przychodził to gwałtownie wykręcało plecy :( ale przepowiadające miałam właśnie takie, (tez tylko krzyżowe), że pół pleców na dole bolało a pół nie więc może to tylko przepowiadające takie Cię męczą.

moja mała tez się mocno kręci jak nigdy...

dobranoc

Chyba tylko te przepowiadajace, bo cisza , sa przerwy, leże juz dzis w łóżeczku i nie zamierzam sie jeszcze nigdzie wybierać ;) tak sobie tylko myśle i juz mężowi powiedziałam ze na to ktg podjedziemy jutro bede ściemniać ze cos boli chyba ze bedzie bolec faktycznie i poproszę o sprawdzenie, i zbadanie jakby mnie chcieli zatrzymać to sie wypisze i pojadę do tego szpitala w ktorym chce rodzic od tak taki mam plan ;)

Nie śpię... Męczą mnie skurcze co 8-10 min.

Ciekawe,czy przewidujące,czy się zaczęło... Dość bolesne te skurcze. Kurde w razie co muszę wytrzymać do rana, żeby Antka nie budzić po nocy i normalnie zawieść do babci...

reklama
Do góry