reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dooda ja również polecam te DADY 1 u nas od samego ppczątku DADY właśnie królują :)

shiran moja też już chodziła sama teraz ma 1,5 roku i dalej się tym bawi jeździ tym i wg.. tam są rożne melodyjki liczenie i zwierzątka po angielsku :) i telefon :) naprawdę fajna sprawa :) i jest regulacja głośności :)

zaczynamy weekend i pustki tuttaj widać :)
Miłego wieczorku kobitki :) :*

reklama
widać, że weekend bo pustki tutaj

marciątko o feee, ładnie teraz robią te puszki

ja dzisiaj odwiedziłam w końcu fryzjera (wybierałam się a już chyba od 3 miesięcy) tele konsultacje z gin. przeprowadziłam i mogę jechać odpoczywać:tak::tak::tak:

Ale tu pustki...
Maltanka,gdzie to sie wybierasz? Udaaaanego wypoczynku:-)

Szukam pościeli dla małej w kol.fioletowym i nie wiem co wybrać, niby tego dużo , ale mały wybór w tym kolorze:-(

Co do pampersów orientujecie sie w jakiej cenie są pampersy 1 ?

Shiran co do prezentu to u nas sprawdził się wózek dla lalek, wkładała do niego wszystko co miała, może też jakaś książka. Pytanie ile chcecie wydać i co już dane dziecko ma, dostała też trampolinę i też się fajnie bawiła, może tunel BUSA Tunel dziecięcy - IKEA

h :)

Maddlena - jaką literature preferujesz?? Ja prowadze bloga o ksiązkach, więc może cos Ci plece :)

Szczerze, to zależy od nastroju. Jak przeczytam coś wstrząsającego, np wczoraj skończyłam czytać to Ocal mnie od złego - Alloma Gilbert - Lubimyczytać.pl. to potem mam ochotę na coś lekkiego. Ale ogólnie lubię kryminały, literaturę faktu, no i lekkie kobiece ale też nie jakieś typowe romansidła w stylu "Harllekin". A podaj link do bloga, to chętnie zajrzę.
Faktycznie pusto tu dzisiaj...

Wiecie, ja panikara to nie jestem ale jak co 15-20 min. masz skurcz i tak całą noc, to to normalne nie jest. Rano już byo trochę lepiej, ale mimo wszystko trochę mnie zaniepokoiło. W szpitalu mi powiedxiał gin, że w nocy mogłam juz przyjechać , bo to nigdy nic nie wiaadomo. Pogoda nie sprzyja, pełnia i burze i mówi, że wtedy najwięcej pacjentek mają z pęknietym pęcherzem czy właśnie stawiajacym się brzuchem.Czyli potwierdza się to, co któraś z was mówiła.
Niektóre już doświadczone i wiedzą, że tak może być i trzeba więcej magnezu brać. Teraz przynajmniej jestem spokojna i niestety tak juz będzie.. ale damy radę, bo jak nie my to kto :-)
W tesco pampers 72 szt. za 49 zl były. Ja na razie zacznę od pampersa a potem przejdę na tańsze. Większość chwali dadę, to zobaczymy.
ania// jak patrzę na twoją lalę, to normalnie "zazdraszczam", bo jednak dziewczynki to małe księżniczki, nie to co chłopcy ;-)
Maddlena, widzę, że taki sam typ kiążek preferujesz.. po krimi musi być lekko i bez nerwów ;-)

Dooda wybieramy sie w góry,okolice Zakopanego,no w tym roku to tylko pooddychac świeżym powietrzem

Joani a no teraz to każdy skurcz będziemy obserwować,ja też z tych panikujacych ps.no i dla dziewczynek jest wiecej rzeczy,też trochę zazdroszczę,mimo że chciałam chłopca

reklama
Hej, Amaliee ja tez jestem zainteresowana Twoim blogiem - lubię książki przygodowe, fantazy lekko thrillerowate, kryminały również. Czytam od Agaty Christie różności, ostatnio Kinga Mroczną Wieżę 7 tomów, ale podobały mi się i Miasto Kości i Harry Potter :) mam Kindle do czytania i może mi równiez coś polecisz :))

sorki że nie piszę, ale czytam Was ile się da na bieząco. W teleonie zasięgu praktycznie nie mam i neta też nie, przy kompie wysiedzę max pol godz, mam straszne problemy z kręgosłupem a laptopa nie posiadam zeby zabrac do łóżka ;/ plus remont, opieka nad dziadkiem Wojtka podczas nieobecności tesciów i bieganie za Mają ;// Rodzice ją zabrali na wakacje dziś więc może chwilka spokoju będzie.

dobranoc

Do góry