Witam się i ja i odrazu przepraszam, że nic się nie odzywam, ostatnio ciąglę jakaś bieganina i nie mam kiedy, cały czas podczytuję i jestem na bieżąco, nie wiem dlaczego , ale wszystkie czynności robie 2x dłużej, jakaś taka uposledzona się czuję.
Co do skurczy i napinania brzucha, to też mam bardzo często, czasami jak idę to muszę przykucnąć, bo aż traki przeszywający ból jest.Wiem , że przy pierwszej ciązy też tak miałam i nawet kilka razy na IP wylądowałam, ąle wszystko było ok, małego nawet przenosiłam.
U mnie ostatnio były dwie kumpele z 2-miesięcznymi szkrabami, nie mogłam sie napatrzeć i już tak marzę, żeby zobaczyć swoją laleczkę,tak zaczyna mi się ciągnąć ten czas, czuję się zmęczona
Zrobiłam zamówienie w Gemini i portfel zrobił sie szczuplejszy o 300 zł...tak fajnie sie tam zamawiało, jeszcze tylko pościel i wypełnienie, przescieradło i będzie wsio. Dzisiaj zakupiłam torbę i mam zamiar z początkiem sierpnia ją spakować. Kupiłam tez na próbę Dady 1 (2-5) powiem , że bardzo sympatycznie wyglądaja te pieluszki, wcześniej kupowałam, ale tylko to większe (op.28 szt. 14,90 zł).
Haniu ty nas nie opuszczaj, bardzo potrebujemy twoich rad, no i chcemy wiedzieć co tam u dziewczynek i starszego rodzeństwa, jesteś dla nas taką "Matką Polką" ;-)
pozdrawiam Was serdecznie!