reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam piatkowo :)

Po tym wczorajszym dniu pełnym wrażeń melduje że się wyspałam :)
Strasznie bolą mnie stopy ale prawie w ogóle nie puchną, więc nie jest najgorzej :)

U nas dziś chłodno z wiaterkiem, dobra pogoda na rozpoczecie prasowanka naszej małej Gwiazdy :)

A co do Hani i jej pomysłów to mi się wydaje, że ona już wczoraj była tak zmęczona całym dniem, że nam tutaj zaczeła majaczyć ;)
Jako założycielka Fanclubu Twoich urwisow nie dopuszczam do wiadomości że opuscisz nas wątek i koniec :p
No chyba że masz już nas serdecznie dosyć i nie możesz z nami wytrzymać :)
A że na pewno tak nie jest to zostajesz i już sprawe mamy wyjaśniona :)

Wizytujacym powodzenia ;)

reklama
Witam się i ja :)
Pomimo, że na dworze temperatura spadła to mi nadal gorąco, w nocy co rusz się odkrywałam a M mnie przykrywał :p
Wiki bardzo aktywna w nocy i nad ranem, nie da pospać, w końcu jak zasnęłam to mnie skórcz w łydce złapał a po 9 matka zadzwoniła i po spaniu, także nie czuję się dziś wyspana.

Muszę dziś skoczyć do miasta wpłacić kasiorę do wpłatomatu i popłacić rachunki. A tak mi się nie chce.
Jeszcze moja siostrzenica w niedzielę obchodzi roczek a my prezentu nie mamy żadnego, może macie jakieś pomysły na niedrogi prezent dla takiego malucha. Ja to zawsze nie miałam głowy do prezentów..

Hania no co Ty? Chcesz nas zostawić same? Nie rób nam tego, potrzebujemy Cię :)

Wesolutka trzymam && za usg :)

Jak jakaś dziś też wizytuje to też 3mam && :)
Miłego dzionka :)

witajcie :)

Hania, nie zartuj przeciez Ty jestes jedna z nas :>
gdzie sie chcesz przeniesc?
No chyba, ze to z powodu tego ze nie wyrabiasz na zakrecie? Co nie zwalnia Cie z obowiazku pisania co u Was :D

Ja juz po usg, zaraz wpisze w odpowiednim watku :)

milego dnia Dziewczyny

Witam piątkowo.
U nas pogoda się popsuła, wczoraj cały dzień prawie lał deszcz. Dzisiaj chłodno.
A w niedzielę jedziemy na małe wakacje w góry pooddychać świeżym powietrzem:tak:

hania
no co ty nawet sobie tak nie żartuj i zostań z nami

choco mnie też bolą stopy, najgorzej rano jak wstaję

Hej dziewczyny!
a ja mam ostatnio kryzys intelektualny. Ciężko mi się skupić na pracy i rozwiązywaniu problemów. Jedyne co mi wychodzi to domowa krzątanina :-/ wiem, że do rozwiązania będą mnie zalewać różne sprawy zawodowe i nie wiem jak to wytrzymam :-( no a praca przy kompie coraz gorzej idzie bo łydki puchną, eh...
Hania, zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała czas i ochotę :) ja nie mam tak sporej rodzinki na głowie a i tak czasami nie mam czasu na forum :( widzę, że po urodzeniu czasu będzie jeszcze mniej. Z własną sis już tylko sms dziennie bo opieka nad dzidzią pochłania ich zupełnie :)
Wesolutka, śliczna fotka w HD life!!! no boska :-)
Pozdrowienia i kciuki za wizyty!:*

Hej :)

Hania no nie mozesz tak nam uciec. Jak ciezko Ci czas znalezc to nie musisz przeciez pisac codziennie ale od czasu do czasu :) bo Twoje kruszynki to juz sa "nasze" i my sie tu bardzo interesujemy co sie z nimi dzieje tak jak kazdym wrzesniowym maluszkiem :)

Joani no to najwazniejsze ze mezowi bedzie wygodnie ;) :D :D moj tez sie tym bardzo przejmuje, przy pierwszym porodzie mial bardzo niewygodne krzeslo wiec to byl jego koszmar :D przy drugim mial materac nawet i sobie mogl polezec, moj maly sie urodzil o 4 rano i jak zaczynalam pchac to moj maz ucial sobie drzemke na materacu :D ciekawe co teraz bedzie mial, kanape?? :p to juz w ogole bedzie wniebowziety :D

Koko no taki urok ciazy ze mozg nie pracuje tak jak zwykle... Najgorzej jak go trzeba intensywnie uzywac w pracy...

Shiran a moze lego dulo?

Maltanka milego wyjazdu :)

Anusia oby sie udalo tym razem :) &&&&

Ja dzisiaj do pracy ide na nocke... Oj cos slabo to widze :/ ale jeszcze tylko ten weekend i nastepny i koniec!!

Hej :)

Przepraszam że ostatnio tak rzadko się odzywam ale mam straszny tydzień w pracy bo nie ma szefowej i wszystko na mojej głowie :/ dobrze że jeszcze tylko 2,5 tygodnia bo już się czuję strasznie zmęczona... A jak wrócę z pracy to już tylko kanapa i łóżko ;)

Mózg też mi jakoś średnio pracuje-wszystko robię 2 razy wolniej...

Staram się Was czytać na bieżąco ale oczywiście nie pamiętam co komu...

Miłego dnia Wrześnióweczki!

Dzień dobry ;)
Ja dziś o 10 pobudka i zanim przebrnęłam przez śniadanie i resztę porannych czynności to już 13 uf i dlatego te dni tak szybko lecą. Jak przyjdzie wstawać co 2 h to już dni będą dłuuugie ;)
Hania rozumiemy że aktualnie pewnie ci jakoś obcy jest nasz temat jeszcze oczekiwania na dzieciaczki, ale może zrób sobie przerwę i wróć choćby żeby napisać co u Was, Właściwie pewnie kiedy ty zabierzesz swoje Kruszynki do domu to i większość z wrześniówek będzie na podobnym etapie. A wtedy wszystkim nam będzie brakowało twoich cennych rad tak doświadczonej mamy ;) także temat do przemyślenia bo jak widzisz nikt nie chce cię puścić ;)
maltanka u mnie pogoda jak u Ciebie hehe ale dziś nie pada i jakoś chwilę oddechu można złapać, a już w sobotę ma być upał. Udanego wyjazdu w góry :tak:
Koko, kara podziwiam że wciąż pracujecie, ale już niedługo odpoczniecie ;)
Ja już marzę o fasolce w ogródku, bo w sklepie to takie ceny że raz na dwa tygodnie się skuszę i ta karkówka z piekarnika hm może jutro i do tego masełko czosnkowe płynące po tej karkówce pycha :-D

Udanego dnia dziewczyny i &&& za dzisiejsze wizyty ;-)

reklama
shiran moja Nati na roczek dostała taki chodzik pchacz DSC00781.jpg była bardzo zadowolona :) ( przepraszam za jakość zdięcia ale nie szło jej wtedy uchwycić ładnie :)

Dziewczyny podziwiam was że pracujecie.. ja bbym chyba nie dała rady...:)

Ann my jutro mamy karkóweczkę :) a z tym masełkiem smaka narobiłaś... uwielbiam :)
jak to robisz? tzn podajesz plaster karkówki z masełkiem czy smarzysz na tym czy jak?

Załączniki

• DSC00781.jpg
    DSC00781.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 42
Do góry