WItajcie
U mnie też nędzna pogoda, narazie nie pada ale pewnie to kwesta czasu.
Miałam dziś ogarnąć chałupkę jak to w sobotę bywa ale muszę się zaraz zbierać do miasta, a tak mi się nie chcę.. dobrze, że chociaż obiad mam z wczoraj więc w garach nie muszę stać..
Aniaam właśnie łóżeczko mam zamiar w tygodniu na allegro zamówić, jeszcze się waham co co koloru i graweru
ale to napewno załatwie w tym tygodniu
A wózek to też szukam na necie, tablica, allegro ale narazie nie widzę nic wartego uwagi, chcę wózek używany ale jakiś z tych lepszych, narazie w okolicy nic nie ma a nie chce kupować kota w worku.
Jeszcze wanienkę muszę kupić i trochę kosmetyków dla małej. Ciuszki, różki, pościel, kocyki, 2 butelki antykolkowe Lovi mam. Moja mama ciągle coś nam dokupuje np gąbkę do położenia maluszka do wanienki i parę kosmetyków, oliwkę. Więc trochę mniej do zakupu na pierwszy raz
A miałam dziś jechać do miasta na giełdę popatrzeć w sklepie na wózki bo w niedziele box jest nieczynny ale coś mi się nie chce. Jeszcze prezent dla siostrzenicy i chyba jutro nie zdąrzymy bo tort będzie u mnie rano robiony przez dziewczynę brata mojego M więc nie wiem czy się potem wyrobimy z zakupami i prezentem dla siostrzenicy, więc jestem zmuszona ruszyć tyłek i dziś jechać, choć pogoda do D i pewnie zaraz walnie żabami....
Natalinaa współczuję zachowania teściowej
Miłego dzionka