reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
witajcie weekendowo, ale pogoda do duszy... ;)

joani, wspolczuje przezyc kochana. Pewnie to skurcze przepowiadajace...

anusia, kciuki za dzisiejsza noc w nowym lozeczku :p

marciątko, aż mi wszystko podeszło do gardla bleee

natalinaa, wpolczuje przygod z tesciowa. Moim zdaniem musicie jej zwrocic uwage, bo bedzie coraz gorzej. Fakt ze latwiej jest to zrobic mezowi, ale jesli by mial opory ja bym sprobowala jej spokojnie wytlumaczyc. Dla mnie taka sytuacja bylaby nie do przyjecia...

choco, omg a zczego te nudnosci, mdlosci?

Wesolutka przeanalizowałam co jadłam, co piłam przed ostatnie dwa dni i nie mam pojęcia.. Albo coś mi zaszkodziło, co na co dzień jem albo piję, albo popiłam coś co jadłam czymś czym akurat tym razem mi zaszkodziło.. albo jakiś chwilowy wirus mnie dopadł albo już nie wiem co :)

Bądź co bądź oby Was to nie spotkało :)

Amaliee masakra! Jak to wytrzymać? ! Teraz córka przyjechała do niej to nie zaczynam rozmów, ale po jej odjezdzie chyba rzeczywiście wszyscy musimy na spokojnie pogadać bo to inaczej się nie da, bo pół nerw stracę.

WItajcie :)
U mnie też nędzna pogoda, narazie nie pada ale pewnie to kwesta czasu.
Miałam dziś ogarnąć chałupkę jak to w sobotę bywa ale muszę się zaraz zbierać do miasta, a tak mi się nie chcę.. dobrze, że chociaż obiad mam z wczoraj więc w garach nie muszę stać..

Aniaam
właśnie łóżeczko mam zamiar w tygodniu na allegro zamówić, jeszcze się waham co co koloru i graweru :) ale to napewno załatwie w tym tygodniu :)
A wózek to też szukam na necie, tablica, allegro ale narazie nie widzę nic wartego uwagi, chcę wózek używany ale jakiś z tych lepszych, narazie w okolicy nic nie ma a nie chce kupować kota w worku.
Jeszcze wanienkę muszę kupić i trochę kosmetyków dla małej. Ciuszki, różki, pościel, kocyki, 2 butelki antykolkowe Lovi mam. Moja mama ciągle coś nam dokupuje np gąbkę do położenia maluszka do wanienki i parę kosmetyków, oliwkę. Więc trochę mniej do zakupu na pierwszy raz :)

A miałam dziś jechać do miasta na giełdę popatrzeć w sklepie na wózki bo w niedziele box jest nieczynny ale coś mi się nie chce. Jeszcze prezent dla siostrzenicy i chyba jutro nie zdąrzymy bo tort będzie u mnie rano robiony przez dziewczynę brata mojego M więc nie wiem czy się potem wyrobimy z zakupami i prezentem dla siostrzenicy, więc jestem zmuszona ruszyć tyłek i dziś jechać, choć pogoda do D i pewnie zaraz walnie żabami....

Natalinaa współczuję zachowania teściowej :(

Miłego dzionka ;)

O widzę temat tesciowych na tapecie, ja wytrzymalam 1,5 roku i swoich dwóch pokoi w zyciu nie zmieniłabym na dom i mieszkanie z teściową...

Dooda chodziliscie gdzies czy tylko zakopane?ja to ewentualnie jakies dolinki a i to nie cale

ania// no bo tak jest z tymi ubrankami,ale jednak chyba dla dziewczynek jest wiecej to tak jak damskich pozniej :)

Choco zdrowka i oby dzisiaj było lepiej

Amalie o to u mnie mlody w czwartek wymiotowal,na szczescie tylko jednorazowo to bylo

reklama
Dziewczynki a u mnie w rodzinie 2 miesięczne maleństwo trafiło do szpitala i miało operacje bo ma jakieś niedrozne jelita a zaczęło się niby od kolek. Jeszcze jakieś martwe jąderko ma biedaczek i miał usuwane. Tak mi go szkoda...

Do góry