Witam weekendowo :*
ja w czwartek miałam gości a wczoraj dzień lenia z mężem :-) za oknem deszcze, przynajmniej ogródka nie trzeba podlewać :-) ja już po śniadanku, miałam niezmierną ochotę na placki typu racuchy z jabłkami ale zamiast jabłek dodałam twaróg a po usmażeniu polałam wiśniami w słodkiej zalewie, które dostałam od mojego tatusia - wyrób własny :-) ale mi to smakowało!
w czwartek po południu na wysokości kolana wyskoczyła mi jakaś taka dziwna wysypka - pokrzywka, mam nadzieję, że to nie jest jakieś dziadostwo ciążowe. Myślałam, że mnie mrówki pogryzły bo akurat jak siedziałam w ogrodzie to niedaleko mnie sobie spacerowały, ale dziś rano patrzę i też jeszcze coś tam jest. Na szczęście dziś już nie swędzi. Jak do poniedziałku nie minie to będę dzwonić do gina chyba.
Natalinaa - nie zazdroszczę sytuacji z teściową.... to jest temat rzeka, coś wiem na ten temat ;-) jeżeli mąż ma na tyle wewnętrzej siły i odwagi to niech z nią porozmawia. U mnie niestety mąż jest potulnym synkiem... choć nie powiem, czasem mu się zdarzy powiedzieć coś do słuchu ;-) ale rzadko :-)
Choco - oj biedna Ty :* coś się do Ciebie przyplątało :-( mam nadzieję, że dziś już lepiej :-) co do wystroju pokoju, ja myślałam o czymś takim nad łóżeczko
LITERKI LITERY 3D 20 cm IMIĘ DZIECKA NAJTANIEJ! (4379703003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :-)
Ja dziś planuję prasowanko i planuję złożyć zamówienie w gemini. Zamawiałyście tam może butelki do karmienia? Piszą, że wysyłają kolory butelek losowo, jak to wygląda w praktyce?
Cofam się zaraz na poprzednie stronki poczytać co tam nowego u Was :-)
Miłego i spokojnego dnia Dziewczynki :*
Joani - lepiej dmuchać na zimne, najważniejsze, że wszystko jest w porządku :-)
Shiran - pomalutku się rozglądaj za gadżetami dla Maluszka :-) na szczęście jest internet, sporo czasu można zaoszczędzić :-)
Bubbles - jaki materacyk kupiliście? ile materacy, tyle opinii. My dostaniemy łóżeczko z materacem od siostry męża ale zastanawiam się czy nowego materacyka nie kupić.