Tu masz wszystko opisane: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/
reklama
hej;-) ja właśnie skończyłam wyrabiać ciasto na pączki
ale się narobiłam!!!! to zajęcie dla silnego faceta a nie ciężarnej kobiety;-);-);-)
ja też nie wiem jak wkleić suwaczek na forum!!!! więc fajnie było by jak by ktoś napisał!!!!!
ale się narobiłam!!!! to zajęcie dla silnego faceta a nie ciężarnej kobiety;-);-);-)
ja też nie wiem jak wkleić suwaczek na forum!!!! więc fajnie było by jak by ktoś napisał!!!!!
ewelinak1
Fanka BB :)
Motyl 12 - dziękuję za informację. To trochę mi smutno z tego powodu, ale trudno - wybiorę się na usg prywatnie w 14 tygodniu - poszukam jakiś dobry gabinet - może wtedy mi już powiedzą. Jestem bardzo ciekawa - mam 3 chłopców...baaardzo chciałabym dziewczynkę, ale wiadomo jak będzie chłopiec - to też cudownie
Jednak pomimo wszystko ciekawość ogromna
Sińka - witaj
Mira1234 - super wieści A maluszek już całkiem, całkiem duży
Jednak pomimo wszystko ciekawość ogromna
Sińka - witaj
Mira1234 - super wieści A maluszek już całkiem, całkiem duży
JA WIEM ŻE MI JUŻ PISAŁYŚCIE.... ALE JA WIDZĘ U SIEBIE NIE PANEL UŻYTKOWNIKA TYLKO PANEL KONTROLNY I NIE MAM DODAJ AWATARA TYLKO EDYTUJ AWATARA I ZA CHINY LUDOWE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ PODPISU!!!!
może jestem za tępa!!!!! sory ale jak widać nie radzę sobie z tym!!!!!
może jestem za tępa!!!!! sory ale jak widać nie radzę sobie z tym!!!!!
ewelinak1
Fanka BB :)
Karola - wiem co to znaczy... Może trochę swieżego powietrza? Mi niestety ostatnio dopiero paracetamol pomógł
S
sińka
Gość
Dziewczyny dziękuje za miłe przyjęcie i podpowiedz co do suwaczka:-) zaraz spróbuje wkleić;-)
miniaaa nie martw się ja też tempa jestem w tych sprawach więc nie jesteś sama hihi
karola84 dołączam do męczennic z bólem głowy, ogólnie cierpie na migreny więc co jakiś czas muszę się paracetamolem ratować oczywiście za pozwoleniem mojej pani gin. Czasem pomaga słaba sypana kawusia.
Któraś z koleżanek piecze pączusie? Przepraszam ale minie troszkę czasu zanim zapamiętam wszystkie nicki
To może podeślesz mi tak ze 2???? wszamała bym na raz;-)
Dobra idę walczyć z suwaczkiem.
miniaaa nie martw się ja też tempa jestem w tych sprawach więc nie jesteś sama hihi
karola84 dołączam do męczennic z bólem głowy, ogólnie cierpie na migreny więc co jakiś czas muszę się paracetamolem ratować oczywiście za pozwoleniem mojej pani gin. Czasem pomaga słaba sypana kawusia.
Któraś z koleżanek piecze pączusie? Przepraszam ale minie troszkę czasu zanim zapamiętam wszystkie nicki
To może podeślesz mi tak ze 2???? wszamała bym na raz;-)
Dobra idę walczyć z suwaczkiem.
reklama