O to mi chyba nie pobiorą ale znow kolejna wizyta dopiero 28.08 a pozniej juz na oddziale. Planowa cc. No nic, dowiem sie w srodeMi nie pobrali w 33, bo mówili, że za szybko.
Ale jak czytam tu na forum, to dziewczyny ok 34 mają pobrany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to mi chyba nie pobiorą ale znow kolejna wizyta dopiero 28.08 a pozniej juz na oddziale. Planowa cc. No nic, dowiem sie w srodeMi nie pobrali w 33, bo mówili, że za szybko.
Ale jak czytam tu na forum, to dziewczyny ok 34 mają pobrany
mimi_m dobrze że mówisz bo założyłam konto na maila z którego nie korzystam i nigdy bym tej wiadomości nie odczytała xDna @ macie linki do tajnego formu
To chyba chodzi o wiadomości tu.mimi_m dobrze że mówisz bo założyłam konto na maila z którego nie korzystam i nigdy bym tej wiadomości nie odczytała xD
znalazłam na mailu też linka, ale rzeczywiście tutaj też wiadomość była .To chyba chodzi o wiadomości tu.
Masz u góry kopertkę