Hej:-)
U nas dzis słoneczko, ale strasznie wieje. Mdłości odpuściły juz chyba zupełnie, bo od tygodnia spokoj. Energii mam dużo, ale drzemka popołudniowa to już prawie codzienność. Chyba zrobię w piatek rybe, bo moge już na nia patrzeć.
Dziuba podziwiam Cię za pracę w szkole, ja bym nie dała rady. A z tą wiadomościa o ciąży to faktycznie nie teges się babka zachowała
Ania zdrówka dla córci, moja długo swiństw nie jadła, ale czasem pizza i mac nam sie zdarzy. Jakie badania teraz robisz?
Minia, Agusia ja może z dwa paczki zjem ale wiecej to chyba nie. To zreszta jedyny dzień w który maja u mnie fory
Motyl jak masz chęć i czas to ja tez jestem za Twoim moderowaniem
w związku z tym powinnyśmy ustalić jakies nasze wewnetrzne zasady korzystania z forum i watków @. Z doświadczenia wiem, że powinny mieć tam dostep dziewczyny które piszą w miarę regularnie, a nie występują tylko w roli podglądaczy. Tym bardziej że wątek @ będzie takim naszym prywatnym i nie chciałabym, żeby niepowołane i przypadkowe osoby miały tam dostep. U nas było z tym pózniej troche zamieszania na wrześniu 2005
to taka dygresja do przemyslenia dla wszystkich.
Ellancz ja znam mnostwo takich osób nie tylko facetów to sie tyczy. Dziwne jak niektórzy potrafia się zachowywać
Bafinka duzo zdrówka, ja też straciłam 1kg ale juz wrócił, wiec sie nie martw w I trymestrze to normalne. Nie jest to jakis drastyczny spadek i najważniejsze, czy nie towarzyszą mu jakieś inne bóle.
Big Child ja ide 21.03 też na 3d, więc będę mniej więcej w tym tygodniu co Ty teraz. Już sie cieszę i po 20 tygodniu na pewno tez jeszcze pójdę. Teraz bardziej ze wględu na młodą chcę iść. Myślę że juz duzo będzie widać i jest szansa na okreslenie płci
W pierwszej ciązy nie byłam i nie mam żadnego zdjęcia, więc teraz nadrabiam, bo wiem że wiecej dzieci nie planuję
Kasienka jedyny skuteczny sposób na mdłości to koniec I trymestru albo poród. Gdzieś był wątek na ten temat na naszym forum. Powodzenia na wizycie:-)
Miłego dnia:-)