reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy początek - wrzesień 2024

Dramat ze szczepionka na krztusiec, w całym pomorskim kilka aptek z mała dostępnością. Dzwoniłam do enelmedu czy tam maja jakiś swój zapas, ale taz nic na Pomorzu i można dzwonić z partyzanta bez gwarancji dostępu do szczepionki do niewiadomo kiedy 🥲 jutro próbuje w Elblągu kupić, ale ni cholery nie wiem gdzie mogliby mnie tam od razu w sobotę zaszczepić, bo skierowanie jest aktywne 48h 😂

reklama
Dramat ze szczepionka na krztusiec, w całym pomorskim kilka aptek z mała dostępnością. Dzwoniłam do enelmedu czy tam maja jakiś swój zapas, ale taz nic na Pomorzu i można dzwonić z partyzanta bez gwarancji dostępu do szczepionki do niewiadomo kiedy 🥲 jutro próbuje w Elblągu kupić, ale ni cholery nie wiem gdzie mogliby mnie tam od razu w sobotę zaszczepić, bo skierowanie jest aktywne 48h 😂
Olea, spróbuj w BaltiMed na Krzemowej w Gdańsku. Mnie tam zaszczepili. Mieli swoją szczepionkę. Potrzebne było tylko skierowanie od lekarza. Może się uda 😉.

Olea, spróbuj w BaltiMed na Krzemowej w Gdańsku. Mnie tam zaszczepili. Mieli swoją szczepionkę. Potrzebne było tylko skierowanie od lekarza. Może się uda 😉.
dziekuje!! Z nieba mi spadasz, zadzwonię w poniedziałek z samego rana! Tymczasem kliknęłam rezerwuj w gemini w Elblągu, jest jeszcze opcja w luxmedzie, ale razem z wizyta (bo nie mam tam pakietu) to szczepienie wyszłoby mnie ponad 400 PLN, trochę na bogato

Dziewczyny, mam tez pytanie czy orientujecie się jak to jest z wyborem pediatry?

Na stronie jednego ze szpitali w GDA widziałam ze chcą już na przyjęciu jakieś informacje o położnej i wybranym pediatrze. Nie wiem czy mam po prostu skonsultować się z wybrana placówka czy dopiszą nienarodzone do listy pacjentów? Czy ktoras z was ma może jakieś doświadczenia?

Ja też nie widzę żadnej wiadomości odnośnie wątku prywatnego 😞 dodajcie mnie laski jak będzie możliwość 😁
ja też nie mam wiadomości tutaj, poczty nie sprawdzałam jeszcze, ale dzisiaj jak weszłam to na głównej pokazał mi się post zaczynający się oddaję w wasze ręce itd. A pod spodem zobaczyłam znajome nicki :)

reklama
Do góry