reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

morgenrood świetna stronka - wszystko w jednym miejscu tak jak lubię:-) dziewczyny doradźcie mi, ile powinna mieć gondola długości, żeby przezimować w niej malucha? no bo tak jak dodi piszesz ja też chciałabym całą zimę przejeździć a na wiosnę zmienić na opcję spacerówki... do kwietnia to dzieciak będzie miał ok 9 miesięcy, to już będzie duży, nie? bo mi się strasznie podobają X-landery, tylko w opisie jest, że gondolka jest do 6 msc więc lipa :-(bo akurat wyrośnie z niej w środku zimy...

reklama
x-landery sa właśnie małe.. Ta gondola w roan marita ma jakieś 84cm dł..nie wiem jak w innych wózeczkach to wygląda.. ale czytałam opinie i ludzie naprawde chwala wielkosć tej gondolki, niby jest to jedna z najwiekszych i najobszerniejszych na polskim rynku..
A w sumie to nie wiem jak 6 miesieczne dziecko przesadzać już do spacerówki?? dziwne te wózki teraz robią:)

Nie wiem w sumie..to pewnie tez zalezy czy podają długość w środku gondoli (materacyka) czy ogólnie długość:) tego sie nie dowiemy:):)
zależy tez jak duża bedzie twoja dzidzia i jak szybko będzie rosła..no ale wiadomo, zawsze lepiej duza gondolka niż mała:)

pippi ten wózeczek, który ja sobie wybrałam ma wewnątrz gondolki 86 cm, tez nie jest maly, ale mysle ze lepiej wieksza gondolka niz mniejsza, tym bardziej, ze ja chce dzidziusia w zimie tez wozic w gondolce, wiec lepiej wieksza zeby sie dzidzius z całym pakunkiem zmiescil:)

Ja upatrzyłam wózek z długością gondolki 80cm tylko ja chcę już 3 w 1 nie chcę kupować na wiosnę osobno spacerówki dlatego szukam takiego żeby nam się podobał i głęboki i spacerówka i takowe mamy 3 upatrzone na necie więc na żywca ich będziemy szukać i testować hihi

ja tez mam upatrzone 3 w 1 , i znalazłam taki w sklepie. kupowac beze przez neta bo taniej, ale zanim kupimy, pojade do sklepu, pooglądam, pomacam, pojeżdze, sprawdze wszerz i wzdłuz a potem kupie na allegro. zawsze troche taniej bedzie.:-)

No pewnie masz rację,ale ja jakoś nie mam zaufania do takich zakupów pisałam wczoraj,że zacofana jestem hahaha te 3 w 1 naprawdę są fajne wózki a na wiosnę znów jak mam latać i szukać wózka dla dziecka to ja dziękuję,bo znam mojego męża i od razu będzie gadał a nie mówiłem kupić ze spacerówką hihi

reklama
No no zgadzam się bo fajnie może wyglądać np taki co ja upatrzyłam a źle się może prowadzić czy coś podobnego a wkońcu to pojazdy dla naszych skarbeńków muszą mieć wygodę hahaha

Do góry