reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

morgenrood świetna stronka - wszystko w jednym miejscu tak jak lubię:-) dziewczyny doradźcie mi, ile powinna mieć gondola długości, żeby przezimować w niej malucha? no bo tak jak dodi piszesz ja też chciałabym całą zimę przejeździć a na wiosnę zmienić na opcję spacerówki... do kwietnia to dzieciak będzie miał ok 9 miesięcy, to już będzie duży, nie? bo mi się strasznie podobają X-landery, tylko w opisie jest, że gondolka jest do 6 msc więc lipa :-(bo akurat wyrośnie z niej w środku zimy...

reklama
x-landery sa właśnie małe.. Ta gondola w roan marita ma jakieś 84cm dł..nie wiem jak w innych wózeczkach to wygląda.. ale czytałam opinie i ludzie naprawde chwala wielkosć tej gondolki, niby jest to jedna z najwiekszych i najobszerniejszych na polskim rynku..
A w sumie to nie wiem jak 6 miesieczne dziecko przesadzać już do spacerówki?? dziwne te wózki teraz robią:)

Nie wiem w sumie..to pewnie tez zalezy czy podają długość w środku gondoli (materacyka) czy ogólnie długość:) tego sie nie dowiemy:):)
zależy tez jak duża bedzie twoja dzidzia i jak szybko będzie rosła..no ale wiadomo, zawsze lepiej duza gondolka niż mała:)

pippi ten wózeczek, który ja sobie wybrałam ma wewnątrz gondolki 86 cm, tez nie jest maly, ale mysle ze lepiej wieksza gondolka niz mniejsza, tym bardziej, ze ja chce dzidziusia w zimie tez wozic w gondolce, wiec lepiej wieksza zeby sie dzidzius z całym pakunkiem zmiescil:)

Ja upatrzyłam wózek z długością gondolki 80cm tylko ja chcę już 3 w 1 nie chcę kupować na wiosnę osobno spacerówki dlatego szukam takiego żeby nam się podobał i głęboki i spacerówka i takowe mamy 3 upatrzone na necie więc na żywca ich będziemy szukać i testować hihi

ja tez mam upatrzone 3 w 1 , i znalazłam taki w sklepie. kupowac beze przez neta bo taniej, ale zanim kupimy, pojade do sklepu, pooglądam, pomacam, pojeżdze, sprawdze wszerz i wzdłuz a potem kupie na allegro. zawsze troche taniej bedzie.:-)

No pewnie masz rację,ale ja jakoś nie mam zaufania do takich zakupów pisałam wczoraj,że zacofana jestem hahaha te 3 w 1 naprawdę są fajne wózki a na wiosnę znów jak mam latać i szukać wózka dla dziecka to ja dziękuję,bo znam mojego męża i od razu będzie gadał a nie mówiłem kupić ze spacerówką hihi

reklama
No no zgadzam się bo fajnie może wyglądać np taki co ja upatrzyłam a źle się może prowadzić czy coś podobnego a wkońcu to pojazdy dla naszych skarbeńków muszą mieć wygodę hahaha

Do góry