reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

ten mój to emmaljunga duo edge, na sportowym podwoziu (tylko sportowe ma przekladana raczke ;-) ) Jesli szukasz tego typu wózka (bo nie wszystkim sie podoba taki wygląd) to bardzo polecam i wręcz namawiam :-)
Z emmaljungi rozważałam jeszcze ceroxa, to jest w zasadzie spacerówka tylko, ale ma dokładaną gondolkę. Zimą można z gondolki wyjać usztywnienia i robi się z niej spiworek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dodi, wrzucasz wózki o ktorych też myslalam. :)
Nad Roanem długo sie zastanawiałam, nawet tu o nim pisalam, ale w końcu zrezygnowałam, bo nie ma przekładanej raczki, Bartatina to podróbka emmaljungi, są prawie identyczne, ale gondola i siedzisko są mniejsze. Oj, ja wybredna jestem ;-)

morgenrood,
ładny ten wózeczek :) Zastanawiam sie czy majac gondolki zamocowane tak jak na zdjęciu, bedziesz widziala obydwa maluszki?

morgenrood,
ładny ten wózeczek :) Zastanawiam sie czy majac gondolki zamocowane tak jak na zdjęciu, bedziesz widziala obydwa maluszki?[/QUOTE]

W sumie to nie zastanawial sie nad tym :) ale napewno je uslysze :) nie chcialam wozka z ktorym mialabym problemy wejscia do sklepu...

morgenrood wózek superrr strasznie mi sie podoba jakbym miała bliźniaki chyba bym też się zdecydowała na taki a nie na te szerokie z którymi właśnie są problemy wjechać gdzies

Corin w sumie przekładana rączka nie jest mi aż tak potrzebna..bo chcę używać tylko gondolki..a potem kupić nową spacerówkę w sklepie:)
Jejku chora jestem na te wózeczki:)

Czytam o wózeczkach Roan marita opinie..i naprawde ludzie je chwala..mają parę minusów, bo sa dość ciężkie, ale dla mnie w gondoli to akurat zaleta, no chyba że ktoś chce go potem używać jako spacerówki..ale ja po zimie go sprzedam:)
I ma jedną z największych gondolek na rynku, więc jest to naprawdę jesgo duża zaleta, bo chcę z nim przetrzymać zimę!

Ostatnia edycja:
reklama
Dodi, ja widzialam roan marite na zywo :-D Nawet odpytalam wlaścicielkę na okoliczność i pobujałam dzidziusia. Nie miałam możliwości prowadzenia, bo dopadłam tą kobitę w ZUSie :-D ale zakochałam się w tym wózku od razu. I tak jak pisałam wczesniej gdyby miał przekladaną rączkę to kupiłabym ten model. Cenowo nie do porównania, a gabarytowo taki sam jak mój.

Do góry