reklama
Ele
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Słyszałam ze lepiej jest kupić tak jak mówi Madzia wieksze ubranka tzn pare takich malutkich trzeba miec ale wiecej tych w rozm 62, bo dzieci tak szybko rosną.
Ja jeszcze nie pokazywałam mojemu męzowi listy z wyprawką ale z pewnością jak ją zobaczy to spadnie z krzesła
Ja jeszcze nie pokazywałam mojemu męzowi listy z wyprawką ale z pewnością jak ją zobaczy to spadnie z krzesła
Kurczę dzisiaj byliśmy z mężem na "wycieczce objazdowej" po sklepach, żeby obejrzeć wózeczki, łożeczka i takie tam. Mniej więcej sobie wybraliśmy modele, kolory, pościel itp. Wróciłam taka zadowolona!!! A potem obejrzałam te listy z wyprawkami. Boże, ja jestem jeszcze w lesie!
Ale listy są fantastyczne, można sobie w głowie ułożyć plan działania. To naprawdę bardzo pomocne. Wielkie dzięki!
Ale listy są fantastyczne, można sobie w głowie ułożyć plan działania. To naprawdę bardzo pomocne. Wielkie dzięki!
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Genialna wyprawka, bardzo bardzo dziękuję. Biore wydruk w miasto
Buziaki
Buziaki
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja takie mam a pierwszy raz je widzialam jak sie Jacki urodzila bo ja w tym kapali zaraz po porodzie ja je kupilam dla Jenni i raz ja w tym wykapalam a teraz sluzy jako kosz na pranie od Jenni Niewygodne dla matki do 6 miesiaca a pozniej OK bo juz samo siedzi a jak widzialam jak oni mi Jacki tam wsadzili bez trzymania a ona zwinieta jak w brzuchu byla to myslalam ze to super sprawa ale sie mylilam bo Jenni mi sie wyslizgiwala z raknie wiedziałam gdzie to wkleić ale znalazłam takie wiaderko do kąpieli niemowląt troszkę się zdziwiłam jak tak można umyć maluszka no ale narazie się nie przekonam pokazuje może się komuś przyda
TUMMY TUB WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT +PREZENT (456362686) - Aukcje internetowe Allegro
reklama