reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

reklama
A to nasz.wozek. a w srodku malutki zestaw poscieli minky. W koncu dziala mi aplikacja i moge sie pochawlic swoimi gadzetami.

Załączniki

• 1443451512650.jpg
    1443451512650.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 234
  • 1443451549855.jpg
    1443451549855.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 229
Maxi Cosi Elea zawsze mi się podobała. Była moim pierwszym wyborem, ale ostatecznie kupiliśmy Murę 4, bo niestety nie mamy asfaltowych ścieżek tam gdzie mieszkamy. Gratuluję wyboru i życzę udanych spacerów.:happy:

Uwazam ze Maxi Cosi ma swietne wozki- mnie zachwyca Mura z piankowymi kołami, ktore radza sobies wietnie na kazdym terenie :) a z tego co widzialam to za kilka miesiecy bedzie miec premiere kolejny wozek maxi cosi- stella :)

reklama
Uwazam ze Maxi Cosi ma swietne wozki- mnie zachwyca Mura z piankowymi kołami, ktore radza sobies wietnie na kazdym terenie :) a z tego co widzialam to za kilka miesiecy bedzie miec premiere kolejny wozek maxi cosi- stella :)

Stella już jest na polskiej stronie Maxi Cosi, ale wygląda bardzo podobnie do Mury 4, nie wiem czym te dwa wózki się różnią. Stelaż Mury i Stelli wygląda na taki sam.

Do góry