reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

maqnio, a jaki wózeczek wybralaś? ja szczerze mówiąc nie patrzałam ile inne maja w cm tej gondolki.. jeszcze nie byłam w sklepach oglądać na żywo:)

reklama
Na nacie oglądam wózki już chyba z miesiąc... masakra nie mogę się na nic zdecydować. Mam jakieś typy ale jest ich koło 10-ciu więc jeszcze długa droga przede mną. Może jak na żywo je obejrzę to coś się rozjaśni, oby.

dodi dzieki. wpadł mi w oko dawno temu i tak sie go trzymam. mam nadzieje ze bedzie wygodny. szkoda ze sama nie moge sie w nim połozyc i sprawdzic:-)

Poczytaj może opinie na necie o tych wózeczkach, ja o tym moim typie czytałam i trochę mnie to przekonało.. a ludzie naprawdę szczegółowo opisuja wady i zalety wozeczków..

reklama
danuska bardzo ładny, i duzy wybór co do kolorów, no a przede wszystkim cena dobra. ja bym tego mojego nie kupiła sama bo jest troche za drogi, ale dziadki kupuja wiec mogłam sobie pozwolic, inaczej szukałabym tanszego,bądź co bądź na to tez trzeba patrzec.
dodi masz racje warto poczytac opinie uzytkowników, oni najlepiej wiedza co jest w danym wózeczku dobre a co sie nie sprawdza.

Do góry