reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Z tego co przeczytalam to jutro mala wkladam w ''stary'' fotelik do czasu az glowa nie bedzie jej wystawac ...w koncu,jeszcze nawet 9 miesiecy nie skonczyla...

Rubi ślicznie dziękuję;-) bardzo mi się podoba ten ramatti i cenę ma dość przystępną jak dla mnie:-) tylko się zastanawiam czy dla mojej Julki nie będzie lepszy taki od 9 kg, niby ma te 15 ale jest drobna i nie wiem czy ten pas samochodowy będzie ją dostatecznie chronił...a te pasy fotelikowe mają dodatkowe osłonki i w ogóle takie jakieś wygodniejsze dla dziecka mi się wydają...

dziewczyny, baaaaaaaardzo polecam fotelik BRITAX EVOLVA 1-2-3 dla dzieci od 9 do 36 kg. ma dwie pozycje: siedzaca oraz lekko odchylona do tylu do spania i bardzo mocne, bezpieczne szelki

A ja jak czytam ten temat to dziękuje Bogu że mam już nowy fotelik :-D
Teraz jechałam do Rodziców do Trójmiasta i muszę przyznać że Adrianek był zachwycony podróżą i nic nie marudził, także spokojnie te 360km w nowym foteliku mamy zaliczone :tak:

Życzę Wam szybkich i trafnych zakupów fotelikowych :-p:-)

A ja jak czytam ten temat to dziękuje Bogu że mam już nowy fotelik :-D
Teraz jechałam do Rodziców do Trójmiasta i muszę przyznać że Adrianek był zachwycony podróżą i nic nie marudził, także spokojnie te 360km w nowym foteliku mamy zaliczone :tak:

Życzę Wam szybkich i trafnych zakupów fotelikowych :-p:-)

My z mężem wahaliśmy się między maxi cosi tobi a romer king. Jednak po obejrzeniu w sklepie obu modeli zdecydowaliśmy się na romera, bo ma trochę większy kąt pochylenia. Fotelik na trasie sprawdził się świetnie, bo pokonując 450 km Martyna nie nudziła się, a i komfort jazdy miała doskonały.

http://www.allegro.pl/item1067717269_fotelik_samochodowy_romer_king_plus_roemer_w_wa.html

A my się zdecydowaliścmy na maxi-cosi priori xp. Patrzyliśmy też na romera ale Zocha duża kobita jest i stwierdziliśmy, że zimą w kurtce może jej być za wąsko przy szyi bo ta poduszka jest niewyjmowana.
Generalnie młoda odkąd jeździ w nowym foteliku również jest zadowolona. A telefon z maxi-pilota uwielbia:-)

Dziewczyny sezon wakacyjny już tuż tuż. Przymierzamy się do wyjazdu w góry. W związku z tym planujemy zakup nosidła. Nie mam tylko pojęcia jakie kupić. Są bowiem ergonomiczne lub typowe turystyczne. Nie wiem co się lepiej sprawdzi. Czy macie z tym jakieś doświadczenia? A może można takie nosidła wypożyczać gdzieś?

Liczę na waszą pomoc :)

reklama
Zylcia ja mam ergonomiczne, i nie narzekam, tyle że ostatnio żadko używam, ale wydaje mi się że dla starszych dzieci jak nasze, wygodniej jednak w takim turystycznym, chyba że planujesz potem smigać po mieście, ale raczej w miasto wygodniej z wózkiem.
Dodam że chusta która miała byc do 4 roku, poszła juz w odstawkę.

Do góry