Szymuś miał Quinny Buzz trzykołowy - spacerówkę z gondolą. Wózek był super. Przez 2,5 roku jeden wózek. Spoko mieścił się do auta. Jeździliśmy po plazy i po lesie, byłam z niego bardzo zadowolona poza przednim zwrotnym kołem, które niestety dwa razy odsyłaliśmy z reklamacją - to koło zwrotne z blokadą i blokada się psuła - bez blokady trudno było jeździć na wprost. Jak młody miał 2,5 roku stelaż strzelił przy rączce - może młody był już za ciężki??? Albo wózek za bardzo eksploatowany. Teraz została nam prawie nowa gondola. Pasuje ona do spacerówki X-lander i taką zamierzam kupić. Ale już czterokołową a nie trzy
reklama
danuska
Fanka BB :)
Ostatnio namiętnie przeglądałam wózki, i tak sobie myślę czy zamiast takiego 3w1 nie kupić głębokiego z możliwością montażu fotelika. Co tym myślicie?
Corin
Mama Trójki :)
i zamiast w spacerówce chcesz wozic dziecko w foteliku?
danuska
nie Corin
Tylko myślę, że dzidzia tak z 7 miesięcy pojeździ w gondoli, bo puki będzie ciepło dzidzia będzie malutka, a potem zaraz zima i chyba dalej gondola będzie najlepsza. Spacerówka pewnie dopiero w marcu, i wtedy kupię spacerówkę. Fotelik tylko na krótkie wypady.
Tylko myślę, że dzidzia tak z 7 miesięcy pojeździ w gondoli, bo puki będzie ciepło dzidzia będzie malutka, a potem zaraz zima i chyba dalej gondola będzie najlepsza. Spacerówka pewnie dopiero w marcu, i wtedy kupię spacerówkę. Fotelik tylko na krótkie wypady.
Corin
Wiekszosc wozków jest kompatybilna z jakimiś fotelikami, musiałabyś o to popytac w sklepie. No i warto jeszcze sprawdzić atesty fotelików przed kupnem.
Pomysł, moim zdaniem, wart rozpatrzenia, pod warunkiem ze dzieciaczek bedzie się dlugo mieścił w gondoli.
Pomysł, moim zdaniem, wart rozpatrzenia, pod warunkiem ze dzieciaczek bedzie się dlugo mieścił w gondoli.
dodi_misia
Ja chyba wolalabym jakąs dużą stabilną gondolę, a po zimie kupić jakąs lepszą i lżejszą spacerówkę..bo te 3w1 są zazwyczaj cięzkie.. a jak kupisz leciutki 3w1 i to jeszcze ze skrętnymi kóleczkami to będzie cięzko jeżdzić po oblodzonych chodnikach.. Ja tak patrzałam na kobietki w zimie teraz jak z wózkami jeździły, to utwierdziłam sie w tym, ze tylko z gumowymi równymi kołami w zimie zdaje egzamin..bo te leciutkie i z piankowymi kółkami to się trzesły jak galereta...dzidzi w takim wózku to wytrzęsione na maksa..
Ale to tylko moje skromne zdanie
Ja raczej odkupię używaną gondolę jakąś duża...a potem nie będzie mi żal wydac troche więcej kaski na lepsza spaceróweczkę
A fotelika to chyba tylko na zakupy będe używać, no ale wtedy to w samochód i heja..bo i tak jak sama pojadę na zakupy to stelaża z fotelikiem i wózka sklepowego sama bym nie dała rady pchać
Ale to tylko moje skromne zdanie
Ja raczej odkupię używaną gondolę jakąś duża...a potem nie będzie mi żal wydac troche więcej kaski na lepsza spaceróweczkę
A fotelika to chyba tylko na zakupy będe używać, no ale wtedy to w samochód i heja..bo i tak jak sama pojadę na zakupy to stelaża z fotelikiem i wózka sklepowego sama bym nie dała rady pchać
danuska
Może niezrozumiale sie wyraziłam ale dokładnie o to samo mi chodziło Dzięki Dodi.
Corin
Muszę sie wam pochwalić... W końcu dotarł do mnie wózek który kupiłam Kurier mi go nawet do domu zataszczył dzięki temu mogłam spokojnie i od razu go rozpakować :-)
Troche się bałam w jakim stanie przyjdzie, ale wszystko jest ok. Wygląda jak nowka nieśmigana. Parasolka jest troszke przybrudzona, ale jak sie zrobi ciepło to ją wypiorę.
Do tego dostałam od sprzedających pałąk z zabawkami do wózka i śpiworek z lekkiego pluszu jakby, taki że można zapinać w nim dziecko w foteliku
Śpiworek jest różowy, więc teraz nie ma zmiluj, musi być dziewczynka
A i zdziwilam się, bo o jednej rzeczy sprzedający nie wspomnieli ani słowem, ja nie zwróciłam uwagi, a jest. Otóż ten wózek ma hamulec z obu stron, czyli niezależnie jak przełożę rączkę (bo jest przekładana) to hamulec mam pod nogą - super
Chyba wsadzę tam jakąs lalę i pojdę na spacer, tak się cieszę z niego
Troche się bałam w jakim stanie przyjdzie, ale wszystko jest ok. Wygląda jak nowka nieśmigana. Parasolka jest troszke przybrudzona, ale jak sie zrobi ciepło to ją wypiorę.
Do tego dostałam od sprzedających pałąk z zabawkami do wózka i śpiworek z lekkiego pluszu jakby, taki że można zapinać w nim dziecko w foteliku
Śpiworek jest różowy, więc teraz nie ma zmiluj, musi być dziewczynka
A i zdziwilam się, bo o jednej rzeczy sprzedający nie wspomnieli ani słowem, ja nie zwróciłam uwagi, a jest. Otóż ten wózek ma hamulec z obu stron, czyli niezależnie jak przełożę rączkę (bo jest przekładana) to hamulec mam pod nogą - super
Chyba wsadzę tam jakąs lalę i pojdę na spacer, tak się cieszę z niego
Ostatnia edycja:
danuska
Corin, to super, wstaw zdjęcia koniecznie :-) tylko palca szkoda
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
corin wrzucaj fotki