reklama
natolin
Fanka BB :)
niestety branie żelaza nie pomogło i hemoglobina znów ciutkę w dół od zeszłego miesiąca. dzisiaj 11,1. pani doktor powiedziała, żeby w takim razie brać inne żelazo i przepisała takie na receptę - tardyferon fol, mam nadzieję, że ten pomoże. poza tym pani doktor zapytała mnie sama z siebie (dziwne to, tym bardziej dla niej) czy nie mam drętwień i jak powiedziałam, że tak to przepisała jeszcze calcenato (o ile dobrze przeczytałam). poza tym OK, chociaż mam lekkie upławy i coś tam mam pobrać kilka dni...
następna wizyta dopiero 31.08... to już będzie naprawdę blisko...
następna wizyta dopiero 31.08... to już będzie naprawdę blisko...
Efa
Madlein, kciuki zaciśnięte.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Madlein ja również trzymam kciuki.
Ja jutro idę na usg oraz oddać mocz do badania bo lekarka zaleciła mi ponownie. Proszę powiedźcie mi bo chcę to zrobić dokładnie i żeby wynik nie był zafałszowany- jak prawidłowo pobrać mocz do badania? Nie brać tego pierwszego strumienia moczu,ale ten środkowy? Oczywiste jest że przed pobraniem moczu trzeba się podmyć.
Ja jutro idę na usg oraz oddać mocz do badania bo lekarka zaleciła mi ponownie. Proszę powiedźcie mi bo chcę to zrobić dokładnie i żeby wynik nie był zafałszowany- jak prawidłowo pobrać mocz do badania? Nie brać tego pierwszego strumienia moczu,ale ten środkowy? Oczywiste jest że przed pobraniem moczu trzeba się podmyć.
A ja dziś całkowicie zapomniałam o mojej wizycie u gin no ale sam sie przypomniał więc poszłam. Byłam pewna że jest za tydzień hmm no cóż zakręcona. No i ogólnie ok tylko że dziecko jest ułożone pośladkowo i mam skierowanie na cc powiedział ze jak się przekręci to zmieni. Czy nie za szybko na skierowanie???? a może coś jest nie tak a mi nic nie mówi? sama nie wiem, czuję się ogólnie dobrze. A czy któraś z was wie jaka jest szansa że jeszcze zmieni ułożenie?
reklama
natolin
o ja! ale śmiesznie z tą wizytą, że zapomniałaś ale i tak dobrze, że Ci nie przepadła - u mnie by tak było. wg mnie trochę za szybko na skierowanie na cc (którego osobiście BARDZO Ci zazdroszczę), czytałam dużo na ten temat i wg mnie dziecko ma jeszcze czas, żeby się obkręcić, natomiast nie wydaje mi się, żeby lekarz coś przed Tobą ukrywała! na pewno wszystko jest OK