reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezapowiedziane wizyty

No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Czyli niczym Cię nie zaskoczą, jesteś na to przygotowana;)

reklama
No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Jezu, znam to 😂😂😂 na mnie już takie rzeczy nie robią wrażenia i wiedzą że w mojej obecności to nie przejdzie. Na moją mamę też przestało to działać, ale na rodzinę że strony mojego taty strasznie to działa i są telefony że dlaczego nie reaguje, że dlaczego mam to w d*pie i blablabla... a ja wiem, że to kolejne przedstawienie 😅

Emka a jakby was nakryli podczas seksu czy innej sytuacji intymnej?

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D
Ja pierdziu ja to bym się wstydziła potem tym ludziom spojrzeć w twarz 🐷

No jak to na co? Żeby sobie po wszystkim odpalić papierosa...A potem wziąć prysznic

Do góry