reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niezapowiedziane wizyty

No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Czyli niczym Cię nie zaskoczą, jesteś na to przygotowana;)

reklama
No niestety jestem świadoma tego co będzie się wtedy działo. Będzie nagle pogorszenie się stanu zdrowia, tudzież nowa choroba i straszenie umieraniem. Przeżyłam to nie jeden raz, bo zawsze, gdy było coś nie po ich myśli nagle się rozchorowywali. Siostra mojej mamy z kolei dostaje duszności i prawdopodobnie ma wtedy zawał.
Wiem, brzmi to komicznie
Jezu, znam to 😂😂😂 na mnie już takie rzeczy nie robią wrażenia i wiedzą że w mojej obecności to nie przejdzie. Na moją mamę też przestało to działać, ale na rodzinę że strony mojego taty strasznie to działa i są telefony że dlaczego nie reaguje, że dlaczego mam to w d*pie i blablabla... a ja wiem, że to kolejne przedstawienie 😅

Emka a jakby was nakryli podczas seksu czy innej sytuacji intymnej?

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D

Nie wiem czy to na tym forum czy na innym czytałam o takiej sytuacji. Tylko tam było relacja tesciowa-synowa. Teściowa weszła im w trakcie seksu do sypialni, wyprosili ja, to ona poszła do salonu i sobie siadla i siedziała za ścianą czekając w sumie niewiadomo na co :D
Ja pierdziu ja to bym się wstydziła potem tym ludziom spojrzeć w twarz 🐷

No jak to na co? Żeby sobie po wszystkim odpalić papierosa...A potem wziąć prysznic

Do góry