reklama
Jeśli lekarz zaleca, wypadałoby się dostosować, seks penetracyjny nie zając, kiedyś ten zakaz zniknie - a dobro dziecka to jednak dobro dziecka...
Wydawałoby się to jeszcze bardziej logiczne, tym bardziej, że pisałaś kiedyś w jednym z pierwszych wątków o stracie. Po co ryzykować?
Ale oczywiście każdy robi wg. siebie.
Wydawałoby się to jeszcze bardziej logiczne, tym bardziej, że pisałaś kiedyś w jednym z pierwszych wątków o stracie. Po co ryzykować?
Ale oczywiście każdy robi wg. siebie.
Sok z żuka
Fanka BB :)
nie możesz wytrzymać? Tylko drążysz jakby ten zakaz można było jakoś obejść. Orgazm to orgazm, wiec skurcze to skurcze.a widzisz, bo tu nie chodzi o seks penetracyjny tylko o orgazm uzyskany w każdy inny sposób. Tego lekarz mi nie doprecyzował i tego chciałam się dowiedzieć. Nikt nigdzie nie napisał, że będzie robić to co zakazane kosztem dziecka.
nie wiem czy mogę, okaże się. Piszecie jakby 10letnia dziewczynka chciała robić coś zakazanego. A chyba jesteśmy dorośli a to jest ludzka rzecz? Tak jak ktoś wspomniał libido w ciąży rośnie, więc nie wiem czy powinnam się wstydzić? Właśnie nie byłam pewna czy chodzi o penetrację czy o orgazmy, dlatego zwyczajcie chciałam zrozumieć. A już dawno nie drąże, Wy odkopujecie temat
Sok z żuka
Fanka BB :)
nie Ty pierwsza w ciąży nie możesz uprawiać seksu. Zakaz to zakaz, a Ty kombinujesz jak właśnia taka 10 letnia dziewczynka, która nie może zjeść kawałka ciasta, i kombinuje z której strony jednak może ugryźć.nie wiem czy mogę, okaże się. Piszecie jakby 10letnia dziewczynka chciała robić coś zakazanego. A chyba jesteśmy dorośli a to jest ludzka rzecz? Tak jak ktoś wspomniał libido w ciąży rośnie, więc nie wiem czy powinnam się wstydzić? Właśnie nie byłam pewna czy chodzi o penetrację czy o orgazmy, dlatego zwyczajcie chciałam zrozumieć. A już dawno nie drąże, Wy odkopujecie temat
reklama
Zgadzam się w 100 %nie Ty pierwsza w ciąży nie możesz uprawiać seksu. Zakaz to zakaz, a Ty kombinujesz jak właśnia taka 10 letnia dziewczynka, która nie może zjeść kawałka ciasta, i kombinuje z której strony jednak może ugryźć.
Podziel się: