reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mata, kulaj się Kochana, meta już blisko!

Kasiulka-ja również kciuki trzymam, dawaj znać na bieżąco co u Ciebie!

reklama
Kasiulka super, że udało Ci się dostać. trzymaj się i dawaj znać co i jak u Ciebie.

Ja po USG i KTG. Mała waży 2700 także raczej jest mała, jak to pani doktor orzekła tak na 36 tydzień, a ja wg terminu z miesiączki to jade własnie 39-ty, a z USG 38. mam skierowanie do szpitala i jesli do piatku nic sie nie zadzieje to w poniedziałek mam się stawić na IP, ale nie wiem jak z miejscami, więc może byc ciekawie.

nefi 2700? Oj to rzeczywiście nie za duża, ale to tylko skorzyścia dla Ciebie! Mój "Mały" w 35 tyg ważył 2400! Coś czuję, że będzie gigant ;) a następna wizyta 5 marca :/

Ewstra torbe do spa to ja zwartą i gotowa mam, tylko sie martwię o te miejsca no i ja mam jaja z tym terminem porodu. żeby nie było tak, że uda mi się dostać, a później mnie wypiszą bo stwierdzą, że za wczesnie. normalnie oszalec tutaj idzie.
gagucha no mała jest mała chyba, że sie okaże, że pół kilo się pomylili w dół, ale watpię bo ja jednak nie czuję żeby ona jakas wielka była. :sorry:

Ostatnia edycja:
nefi ale nie masz wpisane w ksiazke date porodu?Bo to jak opisujesz to jak w czeskim filmie
gangucha moja wczoraj tez miala 2450 35tydzien wiec pewnie z 1g jeszcze zlapie -a miala byc mala jak ja 2400 mialam:)

ewstra bo to jest czeski film. w książeczce to ja połowy wizyt nie mam wpisanych, a date pordu po pierwszej wizycie na 29 lutego. u mnie patrzyli bardziej na USG i wychodził juz niby na 100% 08.03. serio dom wariatów, ale nawet nie mam siły się przejmowac.

ewstra a najlepiej,że mój brzuch jest nie za duzy (93 cm), ciężko mi nie jest, czuję się dobrze a z synka chyba byczek będzie ;)

nefi-to się nawet nie próbuje przejmować, na co Ci nerwy? Myśl pozytywnie, wierzę, że mile się rozczarujesz i wszystko będzie dobrze!

reklama
mata no grzyba gnamy precz precz precz i gitara
Kasiulka kciuki są, co by wsio dobrze było - trzymaj się dzielnie
nefi no i się nie przejmuj - mała pewnie po prostu mniejsza jest i tyle (albo usg psikusa robi), albo rzeczywiście masz późniejszy termin. A jak masz się do szpitala zgłosić, to chcą Cie obserwować czy jakieś wywołania robić?

Do góry