Aj tam ja tam się tak nie przejmuję - coś mi ci lekarze bardziej panikują niż ja wcześniej w kółko wadę serca mi kraczeli a teraz że za mała - w ogóle nie uważam żeby była mała ! tydzień temu miałam usg i wyszła 2600g - wyszło że głowa 34 tyg a reszta 35tyg no a był 36 tyg! więc bez przesady! nie jest źle! tyle że gin panikuje bo zawsze miałam usg na tym sprzęcie i wychodziło idealnie i ogólnie chodzi o to że strach jest że nie rośnie w ogóle z nie tyle że mała - dlatego to usg za tydzień stwierdzi czy rosnie - jak urosnie te 200-300g to wszystko jest ok. Ale ja myślę że za bardzo panikuje gin, takie tygodniowe przesunięcia są przecież zupełnie normalne!
Tyle że ja się obwiniam że nie stosuję diety! w pierwszej ciąży to jak święta co do minuty jadłam i mierzyłam i TYLKO wskazane rzeczy, a teraz zupełnie olewam! i nawet dziś lody wtryniłam!
Atomówka - nie martw się - o ile nie przesadzasz tak jak i nie jesz słodyczy to wszystko będzie dobrze i nie ma co panikować- mierz cukry 1 h po jedzeniu i wszystko ok ( haha tyle że ja wlasnei nie zdążam dotrwać 1h bez jedzenia i dlatego mierzenie też nie zawsze mi wychodzi). Ale się wciekłam bo właśnie na wagę stanełam i wstyd się przyznać ale juz 17kg na plusie!!! w pierwszej ciąży było 9 kg na plusie a tu waga wybuchowa ! o szybko muszę rodzić żeby nie pęknąć
Tyle że ja się obwiniam że nie stosuję diety! w pierwszej ciąży to jak święta co do minuty jadłam i mierzyłam i TYLKO wskazane rzeczy, a teraz zupełnie olewam! i nawet dziś lody wtryniłam!
Atomówka - nie martw się - o ile nie przesadzasz tak jak i nie jesz słodyczy to wszystko będzie dobrze i nie ma co panikować- mierz cukry 1 h po jedzeniu i wszystko ok ( haha tyle że ja wlasnei nie zdążam dotrwać 1h bez jedzenia i dlatego mierzenie też nie zawsze mi wychodzi). Ale się wciekłam bo właśnie na wagę stanełam i wstyd się przyznać ale juz 17kg na plusie!!! w pierwszej ciąży było 9 kg na plusie a tu waga wybuchowa ! o szybko muszę rodzić żeby nie pęknąć