reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mata, kulaj się Kochana, meta już blisko!

Kasiulka-ja również kciuki trzymam, dawaj znać na bieżąco co u Ciebie!

reklama
Kasiulka super, że udało Ci się dostać. trzymaj się i dawaj znać co i jak u Ciebie.

Ja po USG i KTG. Mała waży 2700 także raczej jest mała, jak to pani doktor orzekła tak na 36 tydzień, a ja wg terminu z miesiączki to jade własnie 39-ty, a z USG 38. mam skierowanie do szpitala i jesli do piatku nic sie nie zadzieje to w poniedziałek mam się stawić na IP, ale nie wiem jak z miejscami, więc może byc ciekawie.

nefi 2700? Oj to rzeczywiście nie za duża, ale to tylko skorzyścia dla Ciebie! Mój "Mały" w 35 tyg ważył 2400! Coś czuję, że będzie gigant ;) a następna wizyta 5 marca :/

Ewstra torbe do spa to ja zwartą i gotowa mam, tylko sie martwię o te miejsca no i ja mam jaja z tym terminem porodu. żeby nie było tak, że uda mi się dostać, a później mnie wypiszą bo stwierdzą, że za wczesnie. normalnie oszalec tutaj idzie.
gagucha no mała jest mała chyba, że sie okaże, że pół kilo się pomylili w dół, ale watpię bo ja jednak nie czuję żeby ona jakas wielka była. :sorry:

Ostatnia edycja:
nefi ale nie masz wpisane w ksiazke date porodu?Bo to jak opisujesz to jak w czeskim filmie
gangucha moja wczoraj tez miala 2450 35tydzien wiec pewnie z 1g jeszcze zlapie -a miala byc mala jak ja 2400 mialam:)

ewstra bo to jest czeski film. w książeczce to ja połowy wizyt nie mam wpisanych, a date pordu po pierwszej wizycie na 29 lutego. u mnie patrzyli bardziej na USG i wychodził juz niby na 100% 08.03. serio dom wariatów, ale nawet nie mam siły się przejmowac.

ewstra a najlepiej,że mój brzuch jest nie za duzy (93 cm), ciężko mi nie jest, czuję się dobrze a z synka chyba byczek będzie ;)

nefi-to się nawet nie próbuje przejmować, na co Ci nerwy? Myśl pozytywnie, wierzę, że mile się rozczarujesz i wszystko będzie dobrze!

reklama
mata no grzyba gnamy precz precz precz i gitara
Kasiulka kciuki są, co by wsio dobrze było - trzymaj się dzielnie
nefi no i się nie przejmuj - mała pewnie po prostu mniejsza jest i tyle (albo usg psikusa robi), albo rzeczywiście masz późniejszy termin. A jak masz się do szpitala zgłosić, to chcą Cie obserwować czy jakieś wywołania robić?

Do góry