reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Anula 2 cm.. hmm? fajnie
Angel macica 39tc? a po czy ona to wie?
a rozmowa bardzo sympatyczna
i w sumie to duza sie dowiedziałas...
masz sie pakowac:) najwazniejsze info

anula- fajnie... no to czekamy

kindzia- jak to poczym, po magicznej tasiemce :-D:-D:-D(one mierza dlugosc macicy tasna i potym okreslaja wszystko, takie wyspiarskie usg)

kamilaedi zaraz wszystkie poznamy wagę naszych maluszków ;-) i pewnie niejedna z nas się zdziwi

:-D:-D:-D dokładnie

Lina a Ty co się swoim klocuszkiem licytujesz :-p

nefi to aj w Twoim przypadku brałabym pod uwagę termin z pierwszego usg :tak: a swoja droga to nieźle olewaja te wizyty, skoro w książeczkę nie wspisuja połowy... a żeby niską masa straszyc to wiedza jak :dry: głowa do góry - na pewno jest wszystko ok, tylko maluszek nieco drobniejszy :tak:

co do mojego grzybka - wiem, że dopóki nie urodze, to będę z nim walczyć - jedynie licze na to, że uda mi się wstrzelić z porodem tuz po skończeniu kuracji i przed kolejnym nawrotem (w porywach mam 3-4 dni całkiem bez objawów grzybka...)

dopóki wody nie odejdą to mam robic irygacje i glbulki zapodawać (nawet jak czop by odszedł), no nic, zobaczymy...

reklama
Anula 2 cm.. hmm? fajnie
Angel macica 39tc? a po czy ona to wie?
a rozmowa bardzo sympatyczna
i w sumie to duza sie dowiedziałas...
masz sie pakowac:) najwazniejsze info

Takie ich wyspiarskie czary mary :-D :-D :-D
Autentycznie ona sie ze mnie juz tylko smiala, z mojego zszokowania :sorry2: i z małego który odwalał taki breakdance , ze az sama mi macala brzcha bo to z daleka bylo widac :-D I nie dal jej serca zlapac wypychajac i walac w to urzadzonko :-D
Nie no śmiechowo.. :sorry2:

Do góry