reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Anula 2 cm.. hmm? fajnie
Angel macica 39tc? a po czy ona to wie?
a rozmowa bardzo sympatyczna
i w sumie to duza sie dowiedziałas...
masz sie pakowac:) najwazniejsze info

anula- fajnie... no to czekamy

kindzia- jak to poczym, po magicznej tasiemce :-D:-D:-D(one mierza dlugosc macicy tasna i potym okreslaja wszystko, takie wyspiarskie usg)

kamilaedi zaraz wszystkie poznamy wagę naszych maluszków ;-) i pewnie niejedna z nas się zdziwi

:-D:-D:-D dokładnie

Lina a Ty co się swoim klocuszkiem licytujesz :-p

nefi to aj w Twoim przypadku brałabym pod uwagę termin z pierwszego usg :tak: a swoja droga to nieźle olewaja te wizyty, skoro w książeczkę nie wspisuja połowy... a żeby niską masa straszyc to wiedza jak :dry: głowa do góry - na pewno jest wszystko ok, tylko maluszek nieco drobniejszy :tak:

co do mojego grzybka - wiem, że dopóki nie urodze, to będę z nim walczyć - jedynie licze na to, że uda mi się wstrzelić z porodem tuz po skończeniu kuracji i przed kolejnym nawrotem (w porywach mam 3-4 dni całkiem bez objawów grzybka...)

dopóki wody nie odejdą to mam robic irygacje i glbulki zapodawać (nawet jak czop by odszedł), no nic, zobaczymy...

reklama
Anula 2 cm.. hmm? fajnie
Angel macica 39tc? a po czy ona to wie?
a rozmowa bardzo sympatyczna
i w sumie to duza sie dowiedziałas...
masz sie pakowac:) najwazniejsze info

Takie ich wyspiarskie czary mary :-D :-D :-D
Autentycznie ona sie ze mnie juz tylko smiala, z mojego zszokowania :sorry2: i z małego który odwalał taki breakdance , ze az sama mi macala brzcha bo to z daleka bylo widac :-D I nie dal jej serca zlapac wypychajac i walac w to urzadzonko :-D
Nie no śmiechowo.. :sorry2:

Do góry