reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Manta to sie porobiło... no ale już niedługo maleńka zobaczysz - a jak dobrze się poprzytulasz to może nie pojedziesz leżeć na patologie tylko od razu na porodówkę :-D

Ewstra dobre wieści - oby białeczko znikneło, cisnienie spadło i spokojnie do rozwiązania dotrwać :tak:

Ina no jak nic sen był proroczy - mówiłam, że doktorek Ciebie pomasuje :-p pakuj sie dobrze na ta porodówke, bo chyba dzisiejsza nocka Twoja ;-)

no super wizyty gratulowac ;-) niedlugo beda dzieciaczki ;-) wazne ze wszystko dobrze ;-)

Manta oby mała zdecydowała się na szybkie wyjście, żebyś musowego SPA nie musiała odbyć
Ewstra dobrze, że sytuacja się normuje
Inna super, że z małą ok, ale co do strachu Cię rozumiem :szok:, nie mógłby ktoś za nas???
Patka dla Ciebie też wszystkiego najlepszego, żebyś po tej cc szybko doszła do pełni sił

No ja też dziś po wizycie u gin. rozwarcie na 2cm, i termin cc na 6 marca (chyba że wcześniej zacznę rodzić), i w ten sposób zdecydowałam się na cc w szpitalu gdzie moja gin pracuje, tylko teraz muszę tą inną gin przeprosić że idę gdzie indziej się ciąć - będzie ciężko...

Ogólnie nie jest za dobrze z małą, bo okazuje się że jest za mała - podejrzenie że nie rośnie, i za dużo wód mam. Ja się głupia cieszyłam że przy cukrzycy mi nie urosła za duża i olałam dietę - a tu się okazuje że cukrzyca działa w dwie strony i może nie rosnąć co jest jeszcze gorsze ( ale czym to grozi nie wiem- nie chciała tłumaczyć mi gin), więc za tydzień w środę usg i jak nie rośnie to do szpitala od razu na szybsze cięcie czy obserwację. kurcze no, chyba wrócę do tej diety.

ina nie wyj tylko się ciesz - toż masz powód ku radości a nie do płaczu. Dobrze będzie, a Ty nagle w ostatniej chwili panikujesz? :no::-)

patka kciuki za czwartek

Maria może jednak mała nie taka mała jak usg by chciało - bądź co bądź, poród niebawem, na pewno bedzie ok

maria czasem usg sie myla wiec wiesz stare sprzety itd bedzie dobrze juz dzidzia donoszona wiec w kazdej chwili moga ci cc zrobic ;-) bedzie dobrze a ile wazy ci powiedzieli??

Maria trzymajcie sie obie dziewczynki. w razie czego lepiej iść do szpitala i leżeć i nawet cc mieć wczesniej. z tym, że USG się myli to fakt, ale lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Maria o kurde mam nadzieję,że USG jednak jednak wyjaśni wszystko i okaże się,że jest ok
Ale teraz to ja się wystraszyłam bo tez tej diety tak średnio przestrzegam, a mi jeszcze nikt cukrów nie kontroluję
W czw mam USG będę do tego czasu siedziała jak na szpilkach

Do góry