reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
aaa u mnie w szpitalu zawsze sie znajdzie jakis dyrygent ktory ustala kto teraz wchodzi hehe :D no i oczywiscie 3/4 ludzi w kolejce to dziadki i babcie :) oni to chyba nie mają co robic bo ostatnio 3 miesiące pod rzad widziałam dziadka i przynosił mocz i miał badanie ogólne krwi :) aaaa posiedze tam nieraz ze dwie godziny to sie wszystkiego dowiem kto na co chory co sie komu dzieje:) a jakie dyskusje mmmm:nerd: u was też tak sie kobiety z dziecmi pchają ? i jak wejdą to przynajmniej pół godziny kolejka stoi? hehehe :)

O matko laseczki macie przeboje niemałe hihi
U mnie całe szczęście tylko kobiety w ciąży przychodzą, przynajmniej do tych pokoi do których ja muszę chodzić, czasami widzę jakaś babcię na korytarzu ale i tak babki z brzuchami zawsze mają pierwszeństwo bo to szpital ginekologiczny
Na wizytę zawsze mam na daną godzinę i tak wchodzę, więc mam luksus

oj powiem,że czasami to ludzie zjesć moga jak chce się wejść bez kolejki
jak byłam na glukozie,to siadłam przed drzwiami a ludzi było sporo przede mną,ale czekać nie miałam zamiaru bo laboratorium tylko 2 godziny więc kiedy ona mi pobierze po glukozie
ale nikt się słowem nie odezwał,że my bez kolejki bo każdy usłyszał że my na glukozę i pierwsze
co do kolejki do gina to mam na konkretna godzinę,ale czasami jest poślizg i jak przyjdę to muszę czekać zanim wejdę do gabinetu

a tak swoją drogą to moim zdaniem kobiety z małymi dziećmi powinny mieć pierwszeństwo :sorry2:
Zobaczycie już niedługo jak to jest czekać w poczekalni z niemowlakiem , rocznym łazikiem albo trzyletnim bąblem z torpedą w pupie :-D

a ja po wizycie...
Wiecie co mi lekarz powiedział.... eee że wszystko z moimi wynikami jest ok,a nawet super
baffled5wh.gif
nic z tego nie rozumiem....
no.gif
może mi się wydawało,że są nie teges bo kilka rzeczy poniżej normy delikatnie, albo troszkę za dużo - a do tej pory były idealne, więc może takie wahania delikatne to są mimo wsio "super" wyniki... Martwiła mnie glukoza,bo po 75g miałam 135 a norma do 140,ale dok powiedział,że skoro zabrakło tych 5 tzn że wsio ok
baffled5wh.gif
wiecie ogłupiałam po tej wizycie... Dobrze że w brzuchalu wsio ok
wink2.gif
synek nadal ma "fujarę na pół ekranu"(z tego tekstu nie mogę
laugh.gif
) i ma już 654g
happy.gif
i wszystko na swoim miejscu.
p.s.znowu dostałam coś tam "dowcipnego" bo znowu jakieś dzikie upławy mam
baffled5wh.gif
unhappy.gif
mad.gif