reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
aaa u mnie w szpitalu zawsze sie znajdzie jakis dyrygent ktory ustala kto teraz wchodzi hehe :D no i oczywiscie 3/4 ludzi w kolejce to dziadki i babcie :) oni to chyba nie mają co robic bo ostatnio 3 miesiące pod rzad widziałam dziadka i przynosił mocz i miał badanie ogólne krwi :) aaaa posiedze tam nieraz ze dwie godziny to sie wszystkiego dowiem kto na co chory co sie komu dzieje:) a jakie dyskusje mmmm:nerd: u was też tak sie kobiety z dziecmi pchają ? i jak wejdą to przynajmniej pół godziny kolejka stoi? hehehe :)

O matko laseczki macie przeboje niemałe hihi
U mnie całe szczęście tylko kobiety w ciąży przychodzą, przynajmniej do tych pokoi do których ja muszę chodzić, czasami widzę jakaś babcię na korytarzu ale i tak babki z brzuchami zawsze mają pierwszeństwo bo to szpital ginekologiczny
Na wizytę zawsze mam na daną godzinę i tak wchodzę, więc mam luksus

oj powiem,że czasami to ludzie zjesć moga jak chce się wejść bez kolejki
jak byłam na glukozie,to siadłam przed drzwiami a ludzi było sporo przede mną,ale czekać nie miałam zamiaru bo laboratorium tylko 2 godziny więc kiedy ona mi pobierze po glukozie
ale nikt się słowem nie odezwał,że my bez kolejki bo każdy usłyszał że my na glukozę i pierwsze
co do kolejki do gina to mam na konkretna godzinę,ale czasami jest poślizg i jak przyjdę to muszę czekać zanim wejdę do gabinetu

a tak swoją drogą to moim zdaniem kobiety z małymi dziećmi powinny mieć pierwszeństwo :sorry2:
Zobaczycie już niedługo jak to jest czekać w poczekalni z niemowlakiem , rocznym łazikiem albo trzyletnim bąblem z torpedą w pupie :-D

a ja po wizycie...
Wiecie co mi lekarz powiedział.... eee że wszystko z moimi wynikami jest ok,a nawet super
baffled5wh.gif
nic z tego nie rozumiem....
no.gif
może mi się wydawało,że są nie teges bo kilka rzeczy poniżej normy delikatnie, albo troszkę za dużo - a do tej pory były idealne, więc może takie wahania delikatne to są mimo wsio "super" wyniki... Martwiła mnie glukoza,bo po 75g miałam 135 a norma do 140,ale dok powiedział,że skoro zabrakło tych 5 tzn że wsio ok
baffled5wh.gif
wiecie ogłupiałam po tej wizycie... Dobrze że w brzuchalu wsio ok
wink2.gif
synek nadal ma "fujarę na pół ekranu"(z tego tekstu nie mogę
laugh.gif
) i ma już 654g
happy.gif
i wszystko na swoim miejscu.
p.s.znowu dostałam coś tam "dowcipnego" bo znowu jakieś dzikie upławy mam
baffled5wh.gif
unhappy.gif
mad.gif