reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ewstra super,że wszystko ok

Maruusia fajnie że Lenka jest nadal Lenką :-D

Olavip
super wieści,my chyba tak po prostu mamy ,że martwimy się na zapas,super że wszystko jest wporządku

Angel ja też mam dzisiaj wizytę

Ola , Maruusia , Ewstra super , oby jak najwięcej takich pozytywnych wieści :-)

Angel , Miska trzymam kciuki .. ktoś jeszcze dziś ma wizytę ??

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!

Ja będę na zwykłej wizycie w poniedziałek, a za dwa tygodnie zapisuję się na usg.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) i czekamy na kolejne dobre nowiny :) ja miałam dzisiaj isc na glukoze ale nie chcialo mi sie wstawac i jutro bede musiała isc a tak mi sie nie chce, jeszcze mam 75g :( ehhh. A 2 grudnia do gina na wizyte a 5 na usg juz sie doczekac nie moge az zobacze moją księżniczkę o ile nic sie nie zmieniło w tej kwestii :)

Angel to już niedługo ... rozumiem emocję

Lastpetunia to już niedługo ... Ja mam pierwszego i też już bardzo się nie mogę doczekać:sorry: Nie wiem czemu ale jakoś mam obawy że siusiak wyskoczy :-D ale tak sobie myślę że chyba bym się już nawet nie zmartwiła :-)

dziewczyny super wiesci!!
bardzo to cieszy:-)

dzis trzymamy kciuki za Angel, miske i niezmiennie za Bozienke!!!

ja 10 grudnia mam usg te w 3 trymestrze, to bedzie zdaje sie 29 tc, mam nadzieje, ze nie za wczesnie!
kumpela mial wczoraj w 30 tc i jej mala wazy juz okolo 1,7 kg, super co? to chyba teraz nasze maluchy juz szybko rosna i nabieraja cialka :-)

Dziewczyny świetne wieści :tak: oby tak dalej.
Nie panikować na wyrost - jak lekarz mówi, że wsio ok, to sie go grzecznie słuchać i już :tak:.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze badania - oby równie pomyslne wieści sie po nich czytało jak wyżej.

reklama
Do góry