reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ewstra super,że wszystko ok

Maruusia fajnie że Lenka jest nadal Lenką :-D

Olavip
super wieści,my chyba tak po prostu mamy ,że martwimy się na zapas,super że wszystko jest wporządku

Angel ja też mam dzisiaj wizytę

Ola , Maruusia , Ewstra super , oby jak najwięcej takich pozytywnych wieści :-)

Angel , Miska trzymam kciuki .. ktoś jeszcze dziś ma wizytę ??

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!

Ja będę na zwykłej wizycie w poniedziałek, a za dwa tygodnie zapisuję się na usg.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) i czekamy na kolejne dobre nowiny :) ja miałam dzisiaj isc na glukoze ale nie chcialo mi sie wstawac i jutro bede musiała isc a tak mi sie nie chce, jeszcze mam 75g :( ehhh. A 2 grudnia do gina na wizyte a 5 na usg juz sie doczekac nie moge az zobacze moją księżniczkę o ile nic sie nie zmieniło w tej kwestii :)

Angel to już niedługo ... rozumiem emocję

Lastpetunia to już niedługo ... Ja mam pierwszego i też już bardzo się nie mogę doczekać:sorry: Nie wiem czemu ale jakoś mam obawy że siusiak wyskoczy :-D ale tak sobie myślę że chyba bym się już nawet nie zmartwiła :-)

dziewczyny super wiesci!!
bardzo to cieszy:-)

dzis trzymamy kciuki za Angel, miske i niezmiennie za Bozienke!!!

ja 10 grudnia mam usg te w 3 trymestrze, to bedzie zdaje sie 29 tc, mam nadzieje, ze nie za wczesnie!
kumpela mial wczoraj w 30 tc i jej mala wazy juz okolo 1,7 kg, super co? to chyba teraz nasze maluchy juz szybko rosna i nabieraja cialka :-)

Dziewczyny świetne wieści :tak: oby tak dalej.
Nie panikować na wyrost - jak lekarz mówi, że wsio ok, to sie go grzecznie słuchać i już :tak:.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze badania - oby równie pomyslne wieści sie po nich czytało jak wyżej.

reklama
Do góry