reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Zdjęcia są na zamkniętym ;-)
Kasiurek chyba nie , bo nie miała brzuszka

Aaaha

gagucha powiem Ci szczerze, że to takie najdokładniejsze fotki ze wszystkich wrzuconych! Rączka i buzia w przybliżeniu :szok: Wyglada buzka jak u noworodka :-) U nas takie tylko zamazane foto z daleka, podobny wiek a wyglada zupelnie inaczej :)

witam dotrwalam wszystko z dzidza wporzadku urosla jak niewiem mamy juz 17 cm :D przy padaniu ladnie sobie spala :) troszke sie poruszala ale ogolnie grzeczna dziewczynka :D i jak narazie nic niedynda pomiedzy nuzkami wiec jest Kornelia :) kolejna wizyta 11.10 hehe i juz sie doczekac niemoge zapomnialam jestem juz w 17t4d :( i blizej mi do lutowek niz do marcowek moge z wami zostac ????? PLOSE ;)
a o to moja slodka jak narazie dziewczynka
P1016409.jpg

Ostatnia edycja:
gagucha śliczna dzidzia,a ta buźka i rączka super

Bozienka
gratuluje dziewczynki i Ty się tutaj nam nigdzie nie wybieraj,zostajesz z nami :-)

Dziękuję dziewczyny! zyczę równie udanych wizyt :) Zdjęcia faktycznie są zadziwiająco wyraźne. Na badaniu byłam w szpitalu na naprawdę doskonałym sprzęcie. Całe badanie trwało 40 minut. Lekarz dokładnie wszystko sprawdził. Mam nawet z bliska zdjęcie serce (widac wyraznie cztery jamy ;) ). Intrygujące jest faktycznie to "coś" miedzy nóżkami ;). Mój lekarz był bardzo wstrzemięźliwy, ale to doświadczony ginekolog i po dłuższym zastanowieniu powiedział, iż stawia na chłopaka. Z tego co czytałam w internecie, to "coś" może byc jednak przerośniętą łechtaczką... Na razie staram się więc nie nastawiać, choć mój mąż już wszystkim kumplom obwieścił, że będzie miał syna :/ hehe.

Bozienka-17 cm? ojej, to mój mały tydzień temu miał 6 cm :) niesamowite jak te nasze skarby szybko rosną! Cieszę się, że wszystko ok! Niech Kornelia rośnie zdrowo :)

Gagucha fajny dzidziol i rzeczywiście coś dynda między nóżkami :-)

Bożenka
super . Fajnie że już nic tam nie dynda . Kornelka ostatnio chciała mamie piskusa zrobić i udawała chłopczyka :-D

gagucha slicznosci PIEKNIE SIE PRZYWITAL Z CIOCIAMI :) a to pomiedzy nuzkami to chlopczyk ?? gratulacje

ivi slicznosci ci tam w brzuszku rosnie :) gratulacje :)

Ostatnia edycja:
gagucha szczerze mówiąc, to to dyndające tam dość pokaźne jak na łechtaczke :-)
Bozienka ty nawet głupot nie mów o jakichś lutówkach, bedziesz nóżki nam zaciskać byle do 1 marca :-D
Mi to groził kwiecień, a mąż mówił żebym tylko sobie żartów nie robiła z porodem 1 kwietnia :no: :D
Ehh przepiekna ta twoja Kornelia, taka duza ... jaka to magia kilka tygodni roznicy a my wciaz takie małe ludziki a Ty takiego duzego dzidziusia juz masz :-)

reklama
widze, ze same super wiadomosci z badan :-)
bozienka - ty wrecz powinnas z nami zostac :)) super foto i faktycznie duza juz ta twoja dziewczynka
gagucha- super fotki!!! nie moge sie napatrzec, mi najbardziej raczka sie podoba ;-)

Do góry