reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Gagucha, Bozienka gratki pomyslnych wizyt! Piękne zdjęcia macie :tak:

a ja jestem podłamana, bo odebrałam wyniki wczorajsze i w ciągu 2 tyg. dorobiłam sie anemii i infekcji ukł. mocz. :confused2: a porpzednie wyniki książkowe miałam... do lekarza za 1,5 tyg. idę to zobaczymy co powie... póki co zaczynam dziś kurację na grzybka, we wtorek ząbki będe reanimować;-) i mam nadzieje, że wyniki po wyleczeniu sie poprawią:sorry:

reklama
Ja też mam wciąz problemy z ta infekcją :/ I nie wiem już co robić.
W przyszłym tygodniu mam wizyte w szpitalu z lekarzem- nie wiem po co- ale zapytam co mam robic w takiej sytuacji..

mata ja tez mam dalej wyniki niezabardzo jedne sie poprawily inne sie pogorszyly :( ale wazne ze z dzidza dobrze a na anemie zacznij brac magnez i witaminy poprawia sie :) i obys grzybka sie pozbyla jak najszybciej,a mnie gardlo zaczelo bolec jest mi zimno lrze pid kocem i wlkaczylam sobie piecyk elektryczny :(

Angel w II trymestrze jest juz sporo leków, które mozna brać :tak:
Bozienka w moim przypadku raczej same witaminki nie wystarczą, w poprzedniej ciąży od 3 miesiąca miałam anemię i brałam specjalne preparaty z żelazem i to niewiele mi pomagały... póki co wcinam naturalne witaminki, a niedługo mam wizytę to sie podpytam co i jak ;-) ale nadal mnie zastanawia jak ze swietnych wyników w 2 tyg. mogło się az tak pogorszyć... może to przez tego nieszczęsnego zęba?

angel- nie czekaj do przyszlego tygodnia, skocz do gp i powiedz co i jak, powiedz ze bardzo sie meczysz i niech ci cos dadza. w szpitalu zapewne odesla Cie i tak do gp

mata- Ty to zacznij sie oszczedzac i duzo zdrowych rzeczy jesc, no i biegusiem do dentysty... ja tez sie musze wybrac...

reklama
Mata to sie porobiło..
a wykupiłas ten specyfik na grzybka.... napisz mi co to masz??

A co na infekcje macie??? na recepte tez czy bez da sie cos wykupic tylko nie tantum bo słabe..
Mata ja tez mam anemie i bire juz kores opakowanie zelaza (ascofer) no i dzisiaj odbieram wyniki po 13... ale pewnie nic sie nie polepszy, mnie staszył gin szpitalem a Ciebie, duzo pod kdolna granica masz hemoglobine? ile?
... nawet sobie sok z burakow (na pietce razowego chlebka) zrobiłam i zaczełam pic ale ohyda nie dam rady...

Do góry