reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Zdjęcia są na zamkniętym ;-)
Kasiurek chyba nie , bo nie miała brzuszka

Aaaha

gagucha powiem Ci szczerze, że to takie najdokładniejsze fotki ze wszystkich wrzuconych! Rączka i buzia w przybliżeniu :szok: Wyglada buzka jak u noworodka :-) U nas takie tylko zamazane foto z daleka, podobny wiek a wyglada zupelnie inaczej :)

witam dotrwalam wszystko z dzidza wporzadku urosla jak niewiem mamy juz 17 cm :D przy padaniu ladnie sobie spala :) troszke sie poruszala ale ogolnie grzeczna dziewczynka :D i jak narazie nic niedynda pomiedzy nuzkami wiec jest Kornelia :) kolejna wizyta 11.10 hehe i juz sie doczekac niemoge zapomnialam jestem juz w 17t4d :( i blizej mi do lutowek niz do marcowek moge z wami zostac ????? PLOSE ;)
a o to moja slodka jak narazie dziewczynka
P1016409.jpg

Ostatnia edycja:
gagucha śliczna dzidzia,a ta buźka i rączka super

Bozienka
gratuluje dziewczynki i Ty się tutaj nam nigdzie nie wybieraj,zostajesz z nami :-)

Dziękuję dziewczyny! zyczę równie udanych wizyt :) Zdjęcia faktycznie są zadziwiająco wyraźne. Na badaniu byłam w szpitalu na naprawdę doskonałym sprzęcie. Całe badanie trwało 40 minut. Lekarz dokładnie wszystko sprawdził. Mam nawet z bliska zdjęcie serce (widac wyraznie cztery jamy ;) ). Intrygujące jest faktycznie to "coś" miedzy nóżkami ;). Mój lekarz był bardzo wstrzemięźliwy, ale to doświadczony ginekolog i po dłuższym zastanowieniu powiedział, iż stawia na chłopaka. Z tego co czytałam w internecie, to "coś" może byc jednak przerośniętą łechtaczką... Na razie staram się więc nie nastawiać, choć mój mąż już wszystkim kumplom obwieścił, że będzie miał syna :/ hehe.

Bozienka-17 cm? ojej, to mój mały tydzień temu miał 6 cm :) niesamowite jak te nasze skarby szybko rosną! Cieszę się, że wszystko ok! Niech Kornelia rośnie zdrowo :)

Gagucha fajny dzidziol i rzeczywiście coś dynda między nóżkami :-)

Bożenka
super . Fajnie że już nic tam nie dynda . Kornelka ostatnio chciała mamie piskusa zrobić i udawała chłopczyka :-D

gagucha slicznosci PIEKNIE SIE PRZYWITAL Z CIOCIAMI :) a to pomiedzy nuzkami to chlopczyk ?? gratulacje

ivi slicznosci ci tam w brzuszku rosnie :) gratulacje :)

Ostatnia edycja:
gagucha szczerze mówiąc, to to dyndające tam dość pokaźne jak na łechtaczke :-)
Bozienka ty nawet głupot nie mów o jakichś lutówkach, bedziesz nóżki nam zaciskać byle do 1 marca :-D
Mi to groził kwiecień, a mąż mówił żebym tylko sobie żartów nie robiła z porodem 1 kwietnia :no: :D
Ehh przepiekna ta twoja Kornelia, taka duza ... jaka to magia kilka tygodni roznicy a my wciaz takie małe ludziki a Ty takiego duzego dzidziusia juz masz :-)

reklama
widze, ze same super wiadomosci z badan :-)
bozienka - ty wrecz powinnas z nami zostac :)) super foto i faktycznie duza juz ta twoja dziewczynka
gagucha- super fotki!!! nie moge sie napatrzec, mi najbardziej raczka sie podoba ;-)

Do góry