Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam i widziałam małego dzidzia
Trochę się zestresowałam na początku bo czekałam w długiej kolejce jedna z młodych dziewczyn wyszła z płaczem z USG :-( chyba serduszko nie biło .
Więc z duszą na ramieniu wejszłam do gabinetu , ale okazało sie że wszystko ok , serduszko biję , nerki , wątroba nóżki i rączki wszystko na swoim miejscu . Dzidziuś rośnie dokładnie z moim suwaczkiem
Płci niestety nie poznałam , więc dalej mam nadzieje na dziewczynę .
Nienawidze dopochwowego!!!!!!!!Tym bardziej ze jak poszłam pierwszy raz na usg pewna ze bedzie po brzuszku, a on do mnie sciagamy majteczkii!Ciekawa jestem kiedy bede miala drugie i jakie ono bedzie oby po brzuchu!
ja dopiero niedawno wróciłam, bo wyszłam z gabinetu przed 21 (u nas w poczekalni baaaardzo długo się czeka na wizytę, ale jak już się wejdzie do lekarki to wizyta nie trwa krócej niż 40 min ).
No i oto mam zaszczyt ogromny przedstawić wam moją cudną zdrową dziewczynkę )))) Mała ma już prawie 15 cm (z nóżkami, bo bez nóżek -od głowy do pupy, ma prawie 10cm) długości, wszystko ma na swom miejscu, cudnie się ruszała, machała rączkami, kopała nóżkami, drapała się po główce... CUDNIE
Ginka obejrzała jak najdokładniej "miejsca intymne" i mówi, że chłopaka to z tego raczej już nie będzie że siusiak wg niej nie wyskoczy
niestety cały czas mam bardzo nisko łożysko i nadal mam uważać i prosić je aby podeszło wyżej.. bo na razie zasłania całą szyjkę