reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

u mnie ginka zawsze robi usg dopochowo - sprawdza długość szyjki macicy i położenie łożyska
a potem przezbrzusznie, robi pomiary maleństwa

reklama
mini55 - super, ze wszystko ok. bardzo sie ciesze :-)a masz moze jakies foty malenstwa?

Biedna dziewczyna:-( to jest bardzo ciezka wiadomosc...
ahh ja za kazdym razem kiedy leze na lezance u gina - i przykladaja mi ten taki przyrząd do brzucha zeby serce słyszec to mi moje serce zastyga w ruchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ta ciaza byla zaawansowana?

Ja jak leżałam wtedy na tym usg to normalnie przestałam oddychac i czekalam co mi powie. Aż on do mnie powiedział "czemu pani nie oddycha" :)

Mini super,że z dzidzią jest wszystko ok,jak przeczytałam Twój post to serce uciekło mi do gardła,bo przeżyłam to w tamtym roku,usłyszałam,że serduszko przestało bić i maluszek już się nie rozwijał od 9 tygodnia a ja byłam w 10 t i 4 d

Angel super,że maluszek rośnie zdrowo

ivi gratuluję córeczki

badanie usg dopochwowe czy przez brzuch to zależy od gin,ja ostatnio miałam dopochwowo

mini super że z maleństwem wszystko w porządku możesz teraz przez kolejne na pewno 2 tygodnie a może i 3 odpoczywać aż do "stresu kolejnej wizyty" ;-)

no maluszek śliczny :tak: na zdjęciach ładnie wszystko widać :-) a ty też niezły szczypiorek jesteś ;-)

A to zdjęcia z mojego USG, które odbyło się dokładnie tydzień temu. 1. zdjęcie to te które najbardziej mnie rozczuliło...:) 2. zdjęcie (robione jakby "od dołu") pokazuje "coś" między nóżkami ;) 3. zdjęcie to oczywiście buźka mojego małego człowieczka...
Zdjęcie0238.jpgZdjęcie0239.jpgZdjęcie0240.jpg

reklama
Do góry