reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

u mnie ginka zawsze robi usg dopochowo - sprawdza długość szyjki macicy i położenie łożyska
a potem przezbrzusznie, robi pomiary maleństwa

reklama
mini55 - super, ze wszystko ok. bardzo sie ciesze :-)a masz moze jakies foty malenstwa?

Biedna dziewczyna:-( to jest bardzo ciezka wiadomosc...
ahh ja za kazdym razem kiedy leze na lezance u gina - i przykladaja mi ten taki przyrząd do brzucha zeby serce słyszec to mi moje serce zastyga w ruchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ta ciaza byla zaawansowana?

Ja jak leżałam wtedy na tym usg to normalnie przestałam oddychac i czekalam co mi powie. Aż on do mnie powiedział "czemu pani nie oddycha" :)

Mini super,że z dzidzią jest wszystko ok,jak przeczytałam Twój post to serce uciekło mi do gardła,bo przeżyłam to w tamtym roku,usłyszałam,że serduszko przestało bić i maluszek już się nie rozwijał od 9 tygodnia a ja byłam w 10 t i 4 d

Angel super,że maluszek rośnie zdrowo

ivi gratuluję córeczki

badanie usg dopochwowe czy przez brzuch to zależy od gin,ja ostatnio miałam dopochwowo

mini super że z maleństwem wszystko w porządku możesz teraz przez kolejne na pewno 2 tygodnie a może i 3 odpoczywać aż do "stresu kolejnej wizyty" ;-)

no maluszek śliczny :tak: na zdjęciach ładnie wszystko widać :-) a ty też niezły szczypiorek jesteś ;-)

A to zdjęcia z mojego USG, które odbyło się dokładnie tydzień temu. 1. zdjęcie to te które najbardziej mnie rozczuliło...:) 2. zdjęcie (robione jakby "od dołu") pokazuje "coś" między nóżkami ;) 3. zdjęcie to oczywiście buźka mojego małego człowieczka...
Zdjęcie0238.jpgZdjęcie0239.jpgZdjęcie0240.jpg

reklama
Do góry