reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
inomama, masakra. Momentami czuje jak bym cycki w pokrzwy wsadzila:-( ale właśnie jade do lekarza i zaraz się dowiem co i jak.

(znalazłam aplikację babyboom forum ^^)

Kochane kciuki za wizyty!! Ależ wam zazdroszczę... ja mam teraz miesięczną przerwę miedzy wizytami... i choć czuję ruchy i dlatego się nie denerwuję o bąbla to jednak lubie podglądać co tam u malucha :-D

Czekam na relację z wizyt!!!

No, ja już po :)
Pani doktor zbadała, wymacała, zleciła badania więc przed następną wizytą będę musiała znów dać się pokłuć i sikać na zawolanie ;)
Wszystko w porządku, szyjka idealna 5cm. Mleczarnie nie mają stanu zapalnego jak się bałam, ale to jakieś podrażnienie najprawdopodobniej od stanika, więc czeka mnie wydatek bo mam sobie kupić już taki ciążowo/do karmienia. No cóż, dobrze, że to nie stan zapalny.
No i ginka mnie pochwaliła, bo przy mojej wadze ciężko podobno jest nie przytyć, a ja ślicznie utrzymuję wagę :) Od początku tylko +1kg :) Więc mogę być z siebie duma. Nawet nie wiecie jak mnie to podbudowało i jaką przyjemność sprawiło :) hihi.
Kolejna wizyta 4.09, a usg połówkowe jeszcze nie wiem. Mam robić 25.08-15.09 - tak kazała. Ale nie ma wolnego terminu u tej lekarki do której chcę iść, więc będę musiała pokombinować.
No...ufff... mogę odpocząć.

No I ja się melduje po usg u brata....zjadłam przed wizyta czekoladę, zeby maluszka rozbudzic..no I faktycznie nie spał...tylko kucał sobie I ssał palca cały czas...a potem miał dwie rączki przy buzi I robił "ojojojoj"...I za nic nie chciało rozłożyć nóżek...no nic...chyba trzeba będzie poczekać jeszcze te 3 gydonie zanim się dowiem:p

Niektore uparciuchy sa takie, ze długo nie chca pokazac co maja miedzy nozkami, slyszalam o takich przypadkach ze nieraz kolo 30 tc dopiero sie udawalo. A sa tez tacy przeciez , ktorzy chca miec niespodzianke i nie pytaja o płec. Ja jestem zbyt ciekawska , zeby wytrzymac, mam nadzieje ze 12.08 dzidzia grzecznie pokaze wszystko, a z czekolada tez sprobuje :-)

Gratuluje udanych wizyt:-)

reklama
Do góry