reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Gratuluje pomyślnych wizyt.

Widzę,ze dla zaczynają nam sie dziewczynki z worka teraz sypać. Czyżby limit chłopców został na styczen wyczerpany?

Panna, gratuluję córeczki i dobrze, że twoje wątpliwości co do amnio zostały rozwiane. to jednak jest ryzyko i dobrze, że nie będziesz mieć. wiesz co, chciałam ci dopisać dziewczynkę do listy i zorientowałam się, że w ogóle nie mam Cię na liście styczniówek! jak to możliwe :-p
Salli, gratuluję wizytki, ale masz długaśną szyjkę.
lkasia, szkoda, że nie udało się maleństwa podejrzeć.

Sally-ogromne gratulacje, ulga że to nie stan zapalny. Lepiej kupić staniczek.\
Ikasia-te młode czasem takie uparte, że nie wiem. Moja Olka to najlepszy przykład, ale ma skąd prać wzorce-i mamusi i tatuś zodiakalne barany. Nie ma zmiłuj.
Panna nikt-mowę mi odebrało ze wzuszenia. Ja po teście PAPP-A ryczałam ak bóbr. Musiałam wyglądać tak jakby (odpukać) coś wydarzyło się złego w gabinecie. Tak na mnie babki patrzyły. Wiem co czujesz, a ta ulga jest nie do zastąpienia niczym. Tak trzymać!!!!!!!!

reklama
Dawno mnie nie bylo, ale wszystkim gratuluje udanych wizyt:)) i chlopcow i dziewczynek:)) fajnie , ze niktore z nas znaja juz plec:)) && za kolejne wiizyty:) ja swoj mam dopiero 7.08 Pozdrawiam:))

Do góry