reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
inomama, masakra. Momentami czuje jak bym cycki w pokrzwy wsadzila:-( ale właśnie jade do lekarza i zaraz się dowiem co i jak.

(znalazłam aplikację babyboom forum ^^)

Kochane kciuki za wizyty!! Ależ wam zazdroszczę... ja mam teraz miesięczną przerwę miedzy wizytami... i choć czuję ruchy i dlatego się nie denerwuję o bąbla to jednak lubie podglądać co tam u malucha :-D

Czekam na relację z wizyt!!!

No, ja już po :)
Pani doktor zbadała, wymacała, zleciła badania więc przed następną wizytą będę musiała znów dać się pokłuć i sikać na zawolanie ;)
Wszystko w porządku, szyjka idealna 5cm. Mleczarnie nie mają stanu zapalnego jak się bałam, ale to jakieś podrażnienie najprawdopodobniej od stanika, więc czeka mnie wydatek bo mam sobie kupić już taki ciążowo/do karmienia. No cóż, dobrze, że to nie stan zapalny.
No i ginka mnie pochwaliła, bo przy mojej wadze ciężko podobno jest nie przytyć, a ja ślicznie utrzymuję wagę :) Od początku tylko +1kg :) Więc mogę być z siebie duma. Nawet nie wiecie jak mnie to podbudowało i jaką przyjemność sprawiło :) hihi.
Kolejna wizyta 4.09, a usg połówkowe jeszcze nie wiem. Mam robić 25.08-15.09 - tak kazała. Ale nie ma wolnego terminu u tej lekarki do której chcę iść, więc będę musiała pokombinować.
No...ufff... mogę odpocząć.

No I ja się melduje po usg u brata....zjadłam przed wizyta czekoladę, zeby maluszka rozbudzic..no I faktycznie nie spał...tylko kucał sobie I ssał palca cały czas...a potem miał dwie rączki przy buzi I robił "ojojojoj"...I za nic nie chciało rozłożyć nóżek...no nic...chyba trzeba będzie poczekać jeszcze te 3 gydonie zanim się dowiem:p

Niektore uparciuchy sa takie, ze długo nie chca pokazac co maja miedzy nozkami, slyszalam o takich przypadkach ze nieraz kolo 30 tc dopiero sie udawalo. A sa tez tacy przeciez , ktorzy chca miec niespodzianke i nie pytaja o płec. Ja jestem zbyt ciekawska , zeby wytrzymac, mam nadzieje ze 12.08 dzidzia grzecznie pokaze wszystko, a z czekolada tez sprobuje :-)

Gratuluje udanych wizyt:-)

reklama
Do góry