reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Bluelovi, nie podają już długości bo dzidzia już jest zwinięta, od 12 tyg. podaje się wagę i mierzy kość udową, więc moja mała ma 180g, co odpowiada 16tyg.+5dni, dla zobrazowania wzrostu: dokładnie tydzień temu ważyła 128g Taka bestia!
Ostatnia edycja:
o heheh a ja myslalam ze dziecko wazy 28 g, te glupie suwaczki tak podaja nie wiem kto to pisze ;( to duza coreczka a ty co chcialas przepraszam nie pamietam? i tak najwazniejsze ze zdrowa ! caly dzien trzymalam za ciebie kciuki i czekalam az wrocisz od lekarza czy wszystko ok
vinga89
mamusia syneczków
aż spojrzałam czy i u mnie wagę liczył ale nie, jest "wzrost" tylko.
U mnie też "wzrost" podany. Tylko podobno jak już dziecko zaczyna wyglądać jak dziecko liczy się od czubka głowy do pupy i taki "wzrost" się podaje.
No ale może co lekarz to inaczej. Albo ja trafiłam na taką co dłużej podaje wzrost (bo byłam w 14tyg na usg)
No ale może co lekarz to inaczej. Albo ja trafiłam na taką co dłużej podaje wzrost (bo byłam w 14tyg na usg)
panna.nikt
Bluelovi, to fakt, że najważniejsze że dzidzia jest zdrowa, nie jestem zaskoczona płcią, czułam że tak jest i mój mąż też i córka starsza też, cieszymy się bardzo. Dziękuję za Twoje dobre myśli i za Wasze wszystkich dziewczyn, to dla mnie bardzo ważne. Dziękuję.
kasia150491
Mamusia synusia:)
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków! Ja czekam na swoją wizytę do jutra
grudnióweczka111
Dziewczyny, cieszę się że Wam tak dobrze idzie. Oby tak do końca!
Widzę, że mamy małą przerwę w wizytach, ale z kolei w poniedziałek się posypią. Trzymam kciuki &&&&&&&&!
Widzę, że mamy małą przerwę w wizytach, ale z kolei w poniedziałek się posypią. Trzymam kciuki &&&&&&&&!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
U mnie na ostatniej wizycie - tej na której gin określiła płeć - to też mam zapisaną tylko wagę i wzrostu już nie mierzyła
reklama
grudnióweczka111
Ja już płytę zaniosę na wizytę 05.08. W ciąży w Olką właśnie od 15tc do 39tc co 3 tygodnia mam płyty na pamiątkę. Kiedyś puściliśmy to Olce i powiedzieliśmy, że to ona u mamy w brzuszku, to się biedactwo przestraszyło i kazała wyłączyć.