reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

panna gratuluje córci :) nie napisalas tylko ile ma cm :) hehe :tak:
to juz chyba druga córcia bo u malinki tez ;)
prosze tak nie mówic blanka ja chcem siusiora i choj! :)przepraszam heh :)

reklama
Bluelovi, nie podają już długości bo dzidzia już jest zwinięta, od 12 tyg. podaje się wagę i mierzy kość udową, więc moja mała ma 180g, co odpowiada 16tyg.+5dni, dla zobrazowania wzrostu: dokładnie tydzień temu ważyła 128g :) Taka bestia! :)

Ostatnia edycja:
o heheh :) a ja myslalam ze dziecko wazy 28 g, te glupie suwaczki tak podaja nie wiem kto to pisze ;( to duza coreczka ;) a ty co chcialas przepraszam nie pamietam? i tak najwazniejsze ze zdrowa ! caly dzien trzymalam za ciebie kciuki i czekalam az wrocisz od lekarza czy wszystko ok :)

U mnie też "wzrost" podany. Tylko podobno jak już dziecko zaczyna wyglądać jak dziecko liczy się od czubka głowy do pupy i taki "wzrost" się podaje.
No ale może co lekarz to inaczej. Albo ja trafiłam na taką co dłużej podaje wzrost (bo byłam w 14tyg na usg)

Bluelovi, to fakt, że najważniejsze że dzidzia jest zdrowa, nie jestem zaskoczona płcią, czułam że tak jest i mój mąż też i córka starsza też, cieszymy się bardzo. Dziękuję za Twoje dobre myśli i za Wasze wszystkich dziewczyn, to dla mnie bardzo ważne. Dziękuję. :)

Dziewczyny, cieszę się że Wam tak dobrze idzie. Oby tak do końca!
Widzę, że mamy małą przerwę w wizytach, ale z kolei w poniedziałek się posypią. Trzymam kciuki &&&&&&&&!

reklama
Ja już płytę zaniosę na wizytę 05.08. W ciąży w Olką właśnie od 15tc do 39tc co 3 tygodnia mam płyty na pamiątkę. Kiedyś puściliśmy to Olce i powiedzieliśmy, że to ona u mamy w brzuszku, to się biedactwo przestraszyło i kazała wyłączyć.

Do góry