reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen gratulacje syneczka,ja tez chciałabym już wiedzieć kto tak daje mi popalić cały czas:-DDzisiaj mam wizytę ,muszę wziąć skierowanie na rózyczkę i cytomegalię i tą awidność.Nie mogę wkleić zdjęcia mojego dziciaczka ,bo aparat moj ma amerykańską końcówkę do ładowarki a ja gdzieś zapodziałam przełącznik do kontaktu:crazy:.Jak znajdę to wkleję..pozdrawiam wszystkie mamuśki

reklama
Anisen - gratuluje synka ! Super wieści ;-)

Ja ja to czym bliżej badania tym bardziej mi obojętne aż tak że nawet boję się usłyszeć kto się tam kryje ...

Ja w sumie nie wiem, co bym wolała. Mam na zmianę: raz córeczkę, a za miesiąc synka. Chyba nie ma dla mnie różnicy. Z córeczka byloby łatwiej, bo kuzynka ma dwuletnia i miałabym po kim ciuchy mieć ;) a tak muszę wszystko kupić sama. Ale z kolei chłopak...same wiecie, jak to sie kończy, chłopak jest oczkiem w głowie mamusi. Mama męża stwerdzila: "eh, to to ja widziałam i bez tych Waszych usg". Moi rodzice zawiedzeni, bo u mnie w rodzinie same dziewczyny. Ja mam siostrę, siostra taty też ma dziewczynę, wszystkie 3 siostry mojej mamy również maja córki, a ich córki maja córki. Chyba się wylanie z tego trendu :D

Anisen, gratuluję synka :)

ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej i skonsultowała się z ginem w mojej sprawie. gin mówi, żeby się nie martwiła ale dziecko gdy się urodzi trzeba większą opieką pediatryczną otoczyć. gorsza jest opryszczka "dolna" i to w chwili porodu tylko.

Anisen gratuluje udanego usg

Vinga dobrze ze skonsultowałaś to z lekarzem, przynajmniej będziesz spokojniejsza

a u mnie kolejny dzień brudzeń, mimo duphastonu, jutro mam wizyte u lekarza i mam nadzieje ze z małą wszystko ok, a te brudzenia to z tego polipa i nie ma sie co nimi przejmować, leże całymi dniami i tez juz mam dosyć

Anisen gratuluje syneczka:):):) Ja na wizytę 23-go I mam nadzieje ze może dzidzia się dobrze ułoży I będzie coś widac:):)

Anisen gratuluje,
Ja badania dopiero 12.08, bo wyjezdzam w nast. tydz na urlop, wtedy bedzie 17tc to jzu powinno byc dobrze widac plec, jak ja wytrzymam do tego czasu..

Anisen- gratulacje!!!! Super wiadomosci! Bardzo sie ciesze!!! A ta informacja ze to synek...no poprostu sie poryczalam no!! :) Tez bym chciala wiedziec ale chy ba dopiero cos bedzie wiadomo na polowkowym niestety- czyli dopiero we wrzesniu :( ehhhh

A tak na marginesie :) Trzymam oczywiscie kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Anisen wielkie gratulacje kochana, super najważniejsze, że zdrowe. Aż mi się łezka zakręciła:-)
Ja mam genetyczne w poniedziałek już, kurcze ależ się nie mogę doczekać. I strasznie, ale to strasznie mnie ciekawi kto w brzusiu siedzi, wiem, ze najważniejsze, żeby zdrowe było, ale jednak mnie ciekawi bardzo:rofl2:.

Do góry