reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen gratulacje syneczka,ja tez chciałabym już wiedzieć kto tak daje mi popalić cały czas:-DDzisiaj mam wizytę ,muszę wziąć skierowanie na rózyczkę i cytomegalię i tą awidność.Nie mogę wkleić zdjęcia mojego dziciaczka ,bo aparat moj ma amerykańską końcówkę do ładowarki a ja gdzieś zapodziałam przełącznik do kontaktu:crazy:.Jak znajdę to wkleję..pozdrawiam wszystkie mamuśki

reklama
Anisen - gratuluje synka ! Super wieści ;-)

Ja ja to czym bliżej badania tym bardziej mi obojętne aż tak że nawet boję się usłyszeć kto się tam kryje ...

Ja w sumie nie wiem, co bym wolała. Mam na zmianę: raz córeczkę, a za miesiąc synka. Chyba nie ma dla mnie różnicy. Z córeczka byloby łatwiej, bo kuzynka ma dwuletnia i miałabym po kim ciuchy mieć ;) a tak muszę wszystko kupić sama. Ale z kolei chłopak...same wiecie, jak to sie kończy, chłopak jest oczkiem w głowie mamusi. Mama męża stwerdzila: "eh, to to ja widziałam i bez tych Waszych usg". Moi rodzice zawiedzeni, bo u mnie w rodzinie same dziewczyny. Ja mam siostrę, siostra taty też ma dziewczynę, wszystkie 3 siostry mojej mamy również maja córki, a ich córki maja córki. Chyba się wylanie z tego trendu :D

Anisen, gratuluję synka :)

ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej i skonsultowała się z ginem w mojej sprawie. gin mówi, żeby się nie martwiła ale dziecko gdy się urodzi trzeba większą opieką pediatryczną otoczyć. gorsza jest opryszczka "dolna" i to w chwili porodu tylko.

Anisen gratuluje udanego usg

Vinga dobrze ze skonsultowałaś to z lekarzem, przynajmniej będziesz spokojniejsza

a u mnie kolejny dzień brudzeń, mimo duphastonu, jutro mam wizyte u lekarza i mam nadzieje ze z małą wszystko ok, a te brudzenia to z tego polipa i nie ma sie co nimi przejmować, leże całymi dniami i tez juz mam dosyć

Anisen gratuluje syneczka:):):) Ja na wizytę 23-go I mam nadzieje ze może dzidzia się dobrze ułoży I będzie coś widac:):)

Anisen gratuluje,
Ja badania dopiero 12.08, bo wyjezdzam w nast. tydz na urlop, wtedy bedzie 17tc to jzu powinno byc dobrze widac plec, jak ja wytrzymam do tego czasu..

Anisen- gratulacje!!!! Super wiadomosci! Bardzo sie ciesze!!! A ta informacja ze to synek...no poprostu sie poryczalam no!! :) Tez bym chciala wiedziec ale chy ba dopiero cos bedzie wiadomo na polowkowym niestety- czyli dopiero we wrzesniu :( ehhhh

A tak na marginesie :) Trzymam oczywiscie kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Anisen wielkie gratulacje kochana, super najważniejsze, że zdrowe. Aż mi się łezka zakręciła:-)
Ja mam genetyczne w poniedziałek już, kurcze ależ się nie mogę doczekać. I strasznie, ale to strasznie mnie ciekawi kto w brzusiu siedzi, wiem, ze najważniejsze, żeby zdrowe było, ale jednak mnie ciekawi bardzo:rofl2:.

Do góry