reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

lkasia, od 14 tygodnia można odróżnić płeć więc możliwe że będzie widać :)
ja liczę, że na genetycznym w 14 tyg będzie może widać coś ;)
Blanka, możliwe że ginka ma tak wprawne oko. ;)

reklama
Vinga to juz lada moment do genetycznego:) Może poznasz płeć:-) Ja chciałabym już wiedzieć czarno na białym zeby móc szaleć z zakupami :p A Natanielem w którym tyg sie dowiedziałaś, ze chłopak?

we wtorek mam genetyczne i nie mogę się doczekać :tak: z Natkiem właśnie w 14 tygodniu dowiedziałam się że chłopczyk no i tak już zostało :)

To szybko sie dowiedziałaś:) Ja czekałam do 21 tyg czy nawet22 ... Kurczę nie pamiętam. W każdym razie na 3d dowiedzieliśmy sie że noszę syncia .

vinga to fajnie jak by ci powiedzieli niedlugo na genetycznym :-)wsumie jak widac siuraka to raczej nie dziewczynka heeh:-pa co bys teraz chciaøa córe?? ;) jezu jak ja bym chciaøa siuraczka zobaczyc u mnie w brzuszku :happy: jutro mam usg tyle ze 2d wiec nic sie nie dowiem bo ona tak wczesnie nie mówi chcem poczekac do mojego 3d wtedy juz raczej nie bd pomylki a tak jak by mi jutro próbowaøa powiedziec to bym poniej mogla byc zawiedziona ;( ale i tak sie juz nie moge doczekac wizyty mam motylki w brzuchu hah ;)ja juz normalnie czujee mojego groszka od czasu do czasu jak wiezga :-D jak ja wam zazdroszcze synkow :-p

Ostatnia edycja:
pewnie prędzej się siusiaczka zobaczy niż "boszkę" :-D my byśmy chcieli dziewuszkę, chociaż najważniejsze żeby dziecie zdrowe było ;)
pamiętam jak lekarz pokazał mi usg na monitorze i mówi "co pani widzi?", ja - że nic nie widzę hehe. a on na to "to wydrukuję pani to zdjęcie i wieczorem pani poprosi męża o zdjęcie majtek i porówna sobie to z mężem" :p to były jego słowa hehe

ooo to ginekolog swietnie dal ci do zrozumienia , fajnie heheh:-) ja zazdroszcze okrutnie mam swoja jedyna ksiezniczke teraz chcem braciszka dla niej :-Dja najbardziej boje sie juz tego momentu jak mi lekarz powie pipka albo fifek he ;o chyba serce mi stanie :-p

hehe...bluelovi - nie ma sie czego bac :) :-D:-D:-D zarcik taki :) Ale I tak juz na to wplywu nie mamy :) Ja bardzo bym chciala corcie:) Taka corusine mamusiowa :) Ale jakos mi sie tak wydaje ze chlopak bedzie I tym razem :) A moze mnie przeczucie myli :) Ktoz to wie?? Tylko sam dzidziol narazie :)

reklama
Do góry