reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

lkasia, od 14 tygodnia można odróżnić płeć więc możliwe że będzie widać :)
ja liczę, że na genetycznym w 14 tyg będzie może widać coś ;)
Blanka, możliwe że ginka ma tak wprawne oko. ;)

reklama
Vinga to juz lada moment do genetycznego:) Może poznasz płeć:-) Ja chciałabym już wiedzieć czarno na białym zeby móc szaleć z zakupami :p A Natanielem w którym tyg sie dowiedziałaś, ze chłopak?

we wtorek mam genetyczne i nie mogę się doczekać :tak: z Natkiem właśnie w 14 tygodniu dowiedziałam się że chłopczyk no i tak już zostało :)

To szybko sie dowiedziałaś:) Ja czekałam do 21 tyg czy nawet22 ... Kurczę nie pamiętam. W każdym razie na 3d dowiedzieliśmy sie że noszę syncia .

vinga to fajnie jak by ci powiedzieli niedlugo na genetycznym :-)wsumie jak widac siuraka to raczej nie dziewczynka heeh:-pa co bys teraz chciaøa córe?? ;) jezu jak ja bym chciaøa siuraczka zobaczyc u mnie w brzuszku :happy: jutro mam usg tyle ze 2d wiec nic sie nie dowiem bo ona tak wczesnie nie mówi chcem poczekac do mojego 3d wtedy juz raczej nie bd pomylki a tak jak by mi jutro próbowaøa powiedziec to bym poniej mogla byc zawiedziona ;( ale i tak sie juz nie moge doczekac wizyty mam motylki w brzuchu hah ;)ja juz normalnie czujee mojego groszka od czasu do czasu jak wiezga :-D jak ja wam zazdroszcze synkow :-p

Ostatnia edycja:
pewnie prędzej się siusiaczka zobaczy niż "boszkę" :-D my byśmy chcieli dziewuszkę, chociaż najważniejsze żeby dziecie zdrowe było ;)
pamiętam jak lekarz pokazał mi usg na monitorze i mówi "co pani widzi?", ja - że nic nie widzę hehe. a on na to "to wydrukuję pani to zdjęcie i wieczorem pani poprosi męża o zdjęcie majtek i porówna sobie to z mężem" :p to były jego słowa hehe

ooo to ginekolog swietnie dal ci do zrozumienia , fajnie heheh:-) ja zazdroszcze okrutnie mam swoja jedyna ksiezniczke teraz chcem braciszka dla niej :-Dja najbardziej boje sie juz tego momentu jak mi lekarz powie pipka albo fifek he ;o chyba serce mi stanie :-p

hehe...bluelovi - nie ma sie czego bac :) :-D:-D:-D zarcik taki :) Ale I tak juz na to wplywu nie mamy :) Ja bardzo bym chciala corcie:) Taka corusine mamusiowa :) Ale jakos mi sie tak wydaje ze chlopak bedzie I tym razem :) A moze mnie przeczucie myli :) Ktoz to wie?? Tylko sam dzidziol narazie :)

reklama
Do góry