reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Wiecie co te odległości między wizytami są okropne ja mam 30 lipsa ale w sierpniu ani jednej dopiero 3 wrzesnia wiecie co ja chyba stetoskop kupie patrzyłam juz na allegro taki już po 100 chodzą chyba wybłagam mojego bo nie wytrzymam :nerd:

reklama
Katherinne, Anisen: gratuluję dobrych wieści z USG i synków!
ja to pewnie się dowiem na połówkowym, choć mam USG za tydzień, ale moja doktore nie jest z tych co mówią, jak nie mają pewności (w pierwszej powiedziała dopiero na połówkowym, ale za to dając gwarancję 100% i mówi, ze się nigdy nie pomyliła jeszcze) ale co się odwlecze to sie nie uciecze - i tak już wpływu nie mamy, tylko ta zżerająca ciekawość :-D:rofl2:

Anisen kochana Ty juz parkę masz wiec jakby nie patrzeć masz duży komfort. Ja mając syna w domciu strasznie marzyłam o córci. Miałam takie przeczucie na dziewczynke, po usg wszystkie przeczucia sie zmienily :) Co ma byc to bedzie byle zdrowe wszystkie nasze styczniowe dzieciątka były !

Ja byłam na wizycie dzis. Badania idealne, przegląd podwozia ok :) Nastepna wizyta z 4 tyg i wtedy skierowanie na USG. Rozważam 3d , tak ok 20 tyg . Chyba sie zdecydujemy.

faktycznie niektóre z Was mają duże przerwy między badaniami...ja mam maxymalnie co 2 tygodnie...teraz mam rpzerwe 3tyg u swojej ginki, ale w miedzy czasie bylo genetyczne...wiec maluszka widzialam....potem będą co 3 tyg...ale ginka powiedziala ze jak będę chciala to mozemy sie widziec co 2 tyg:)

Ikasia ja mysle ze co 3 tygodnie to optymalnie. zdążysz sie nacieszyć poprzednim i zatęsknić za następnym ;) co dwa to bym zbankrutowała, każda wizyta 100zł. Juz wydałam dzis 70zł na same leki dla mnie ;)
My nie dziemy na 3D, wczoraj pytalam ile by to kosztowało w prywatnej przychodni gdzie pracuje mój gin i usłyszałam 250zł ze zniżką. ehh za duzo. Za to kupię coś fajnego dziecku. Na razie nie wiem co to będzie ;)

Witam sie po wizycie dzidzia moja ma juz 6cm (płec nie znana,mówi ze zawczesnie,słaby sprzet);)) kośc nosowa i karczek w porządku , serducho bije ;) szyjka długa :)) dzidzia sliczna a zdjecia w galerii :-) dziewczyny super ze wasze wizyty tez dobrze ;)) a prpo ja wizyty mam kontrolne narazie co miesiac a usg teraz i dopiero polowkowe. bo to nfz a prywatnie na 3d(patrz suwaczek) .:)

reklama
Vinga89 jednak okazała się opryszczka?:// miałam nadzieję ze sie nie zarazisz ale dobrze ze juz po konsultacji z lekarzem
Anisen gratuluje serdecznie syneczka ja sie ciesze ze jest zdrowe a z płci radoche ma przyszly małżon dumny jak paw z synka :))
Bluelovi cieszę sie ze wszystko w porządku moj maluszek mial identyczne wymiary jak twoj tylko tydzien temu

Do góry