reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Blue - mój mąż strzelec :p
Ja - skorpionek :)

Już po wizycie jestem ktg ok w pon ostatnia wizyta i dalej powiedzą co robić rozplakalam sie w poczekalni bo 2 h stania czekania h*** wie na co .... Polożna powiedziała ze czop nawet z krwią jak wypadnie może akcja być do tygodnia trzeba czekać mąż kurwial ile weszło ja zdenerwowana sił brak .... Właśnie weszłam na chwile do domu i jedziemy do sklepu muszę sie najeść rady foodow owoców słodyczy wszystkiego !!!

Pustiszi Ty sie uspokój bo szkoda nerwów.
Pamietasz jak pisałam : ja z Kingą miałam termin na 21 styczeń a urodziłam 4 lutego ! A od 22 tygodnia szyjki nie miałam i rozwarcie na 2 cm ! Wiec spokojnie, jeszcze przed terminem jesteś. nawet do 2 tygodni po terminie om może być malec

Helol. U mnie wieczorem poszedł drugi kawal czopa i zaczely sie skurcze. Cala noc co 20min po ok. 30- 40 sek. Calkiem bolesne no ale kurcze za rzadko...a w dzien jeszcze bardziej sie uspokoily :( teraz mam ze 2 max 3 na godzinę i trzwaja po 30sek. Wiec chyba du.pa z tego będzie. .. chociaż za kazdym rszem jak do toalety ide to sluzu b duzo i cieniuskie smuzki krwi w nim...ale czy to cos oznacza to sama nie wiem bo z kuba tego nie mialam.
Moze wie ktoras cos wiecej?

Kurczę, to wszystko tłumaczy - m też obiecywał Julce, że śnieg zobaczy więc mała siedzi grzecznie w brzuszku i czeka aż sypnie;-)

Ostatnio w szkole rodzenia położna wspominała że strzelce są bardzo spokojne i ugodowe i w sumie to by się zgadzało z naturą mojego męża;-) Jak mała będzie koziorożcem to pewnie będzie trochę rogatą duszą:-D Chyba że faktycznie czeka do dnia babci, to wtedy będzie wodnik - może będzie chciała wypłynąć z wodami?;-)?

Pustiszi, mam nadzieję, że jednak mały nie będzie Cię tak długo przetrzymywał i na dniach się urodzi:tak:

Anbas, chyba Twój dzień też chyba się zbliża wielkimi krokami;-)

Ja mam wizytę i KTG we wtorek, ale jakoś nie czuję by do tego czasu miało się okazać że są jakieś silniejsze skurcze, krótsza szyjka a co tu o rozwarciu mówić:eek: Tak że pewnie gin już będzie myślał o wywołaniu i coraz bardziej zaczynam wierzyć w to, że mała bez kroplówki ani pomyśli się ruszyć:sorry:

Dziewczyny widzę, ze w większości same jesteśmy sobie winne z tymi porodami...obiecałyśmy dzieciakom śnieg...no to śnieg ma być po niedzieli...dzieciaczki też:-)

Anbas mysle ze już bliziutko do Twojego dnia:):):):)

Pustiszi nie denerwuj się kobieto...ja tez szłam ostatnio na ktg z nadzaja ze cos sie ruszyło I była dupa...I tez byłam wściekła...teraz juz przełknęłam I grzecznie I spokojnie czekam na poniedziałek na cc:):):)

reklama
Do góry